DTM-i 10.etapp-Hockenheim

BTCC, DTM, STCC...jne

Moderaatorid: Jaanus, Strike, mrali

Erki
Kiddo soon 5000!
Reactions: 0

Postitus Postitas Erki »

Ennustus:

1. Erki 32 pt, 1 õige
2. xaus 26 pt, 1 õige
3. mrali 25 pt, 1 õige
4. Strike 25 pt, 0 õige
5. Kolin 23 pt, 0 õige

Jee minu teine võit. :D

Sorry et tabelitesse neid ei tule. Suutsin lolli peaga vajalikud exceli tabelid maha kustutada. Sestap soovitan ikka üle kontrollida ega ma sohki ei teinud. :)

Hooaja seisu postitan DTM 2004. aasta hooaja teemasse. 8)
gaas on endiselt laiffi
mrali
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas mrali »

Peaksid õiged need tulemused olema,arvutasin ise ka summad kokku.

Erki kirjutas:Ennustus:

1. Erki 32 pt, 1 õige
2. xaus 26 pt, 1 õige
3. mrali 25 pt, 1 õige
4. Strike 25 pt, 0 õige
5. Kolin 23 pt, 0 õige

Jee minu teine võit. :D

Sorry et tabelitesse neid ei tule. Suutsin lolli peaga vajalikud exceli tabelid maha kustutada. Sestap soovitan ikka üle kontrollida ega ma sohki ei teinud. :)

Hooaja seisu postitan DTM 2004. aasta hooaja teemasse. 8)
mrali
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas mrali »

Tekkis veel üks küsimus,kuna sõitu pole seni näinud-mis tegelikult toimus viimasel ringil Eki ja Alesi vahel? DTM-i koduka foorumis käib kõva diskussioon sel teemal,paljud arvavad sääl,et Ekit tuleks selle eest karistada... :roll:
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

mrali kirjutas:Tekkis veel üks küsimus,kuna sõitu pole seni näinud-mis tegelikult toimus viimasel ringil Eki ja Alesi vahel? DTM-i koduka foorumis käib kõva diskussioon sel teemal,paljud arvavad sääl,et Ekit tuleks selle eest karistada... :roll:
Mulle tundus see lihtsalt üks tavaline ringraja jõhker möödasõit, mille eest tavaliselt ei karistata.
Viimased kaks ringi möödus nii, et Eki olles 6ndal kohal sõitis kiiremaid aegu kui ees dua Alesi-Kristensen. Arvatavasti tuli meeskonna poolt käsk Kristenseile Eki mööda lasta sest tal suuremad võimalused Alesist mööduda, kuna ta Audil värskemad rehvid.
Siis jäigi kõik viimase kurvi peale, kus Alesi jättis Ekile ruumi mille viimane ka ära kasutas. Külg külje kõrval põrkusid nad ja tükke lendas rohkem kui vaja :wink: Olukorrast tuli võitjana välja hoopis Kristensen, kes sõitis neist rahulikult mööda ja võttis neljanda koha. Alesi suutis siiski enne finishi joont päästa endale viienda koha.
Kuid oli selgesti vihane ja pettunud selles, et ei suutnud neljandana lõpetada. Peatas kohe auto finishi sirgel ja jalutas boksi.
Eki ütles pärast intervjuus, et oli jah veic jõhker möödasõit ja läks natuke liiga "lõhkumiseks", kuid ta jättis mulle ruumi ja ma kasutasin selle ära. Thats Racing ühesõnaga.

Eks Mersu fännidel kade meel, et Audi kogu meepotti võttis sellel aastal ja nüüd loodavad karistust, kus seda nagunii ei tule.

GO Ekström GO Red Bull Audi!!!
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Vasta