strike, avalda palun saladus, kuidas sul õnnestub neid splitte nii kiirest kätte saada? mul justkui väga kiire ühendus ja probleem pigem wrc.com'is... või on sul seal käsi sees?
:O)
Asi hakab jah vanasse rööpasse tagasi minema. Suur kolmik läheb oma teed siis tuleb Markko ja siis ülejäänud riburadapidi tagant järele.
Ma arvan, et asi on ikka selles Fordi mootoris mis ei suuda teistega sammu pidada. Lihtsalt ei suuda uskuda, et asi Markkos on.
>
0
Viimati muutis Kolin, 01 Okt 2004, 14:58, muudetud 1 kord kokku.
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
hindrek kirjutas:strike, avalda palun saladus, kuidas sul õnnestub neid splitte nii kiirest kätte saada? mul justkui väga kiire ühendus ja probleem pigem wrc.com'is... või on sul seal käsi sees?
Mingit saladust pole
Kasutan seda sama WRC comi mis teiegi. Mul on aint kaks lehte avatud. Splitid ja katse tulemused eradi koos abs tulemustega. Sinna tihtipeale tuleb katseaeg ennem, kui splittidese. Muud polegi.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
no selge siis. pole vist üldse paha mõte katse tulemused siis eraldi lehel lahti hoida, sest bosse aeg jõudis sinna küll väga tublisti varem kui splittide lehele...
Strike kirjutas:
hindrek kirjutas:strike, avalda palun saladus, kuidas sul õnnestub neid splitte nii kiirest kätte saada? mul justkui väga kiire ühendus ja probleem pigem wrc.com'is... või on sul seal käsi sees?
Mingit saladust pole
Kasutan seda sama WRC comi mis teiegi. Mul on aint kaks lehte avatud. Splitid ja katse tulemused eradi koos abs tulemustega. Sinna tihtipeale tuleb katseaeg ennem, kui splittidese. Muud polegi.
hindrek kirjutas:no selge siis. pole vist üldse paha mõte katse tulemused siis eraldi lehel lahti hoida, sest bosse aeg jõudis sinna küll väga tublisti varem kui splittide lehele...
Strike kirjutas:
Mingit saladust pole