Richard Burns Rally on vaikselt jõudnud ka meie poelettidele ja peaks ühte asja mainima. Need kel on Radeon 8500, 9000, 9100 või 9200 seeria graafikakaardid parem hoidke sellest mängust eemale, enne kui patch valmis tehakse, kuna puud ja pealtvaatajad kas puuduvad või vilguvad ja muudavad mängimise võimatuks. Ise kannatan selle käes praegu ja loen välismaa foorumeid pingsalt, et leida veale lahendust, kuid hetkel suudan vaid jagada oma muret teiste saatusekaaslastega.
xaus kirjutas:Richard Burns Rally on vaikselt jõudnud ka meie poelettidele ja peaks ühte asja mainima. Need kel on Radeon 8500, 9000, 9100 või 9200 seeria graafikakaardid parem hoidke sellest mängust eemale, enne kui patch valmis tehakse, kuna puud ja pealtvaatajad kas puuduvad või vilguvad ja muudavad mängimise võimatuks. Ise kannatan selle käes praegu ja loen välismaa foorumeid pingsalt, et leida veale lahendust, kuid hetkel suudan vaid jagada oma muret teiste saatusekaaslastega.
Kui rooli või muud seadeldit sõitmiseks peale klaveri ei ole siis võib kah selle mängu poodi jätta. Proovisn kah seda mängu . Klaveriga ei tee seal midagi ära Suht võimatu on sõita. Õnneks arvuti on nii võimas küll, et mäng jookseb väga ilusti.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:
Kui rooli või muud seadeldit sõitmiseks peale klaveri ei ole siis võib kah selle mängu poodi jätta. Proovisn kah seda mängu . Klaveriga ei tee seal midagi ära Suht võimatu on sõita. Õnneks arvuti on nii võimas küll, et mäng jookseb väga ilusti.
See mind ei häiri, klaveriga on võimalik mängida küll, aga mitte chase(auto tagant) vaatega, vaid kasutada tuleb bamper või incar kaamerat. Aga see puude vilkumine viib mu silmanägemise
Kolin kirjutas:
See mind ei häiri, klaveriga on võimalik mängida küll, aga mitte chase(auto tagant) vaatega, vaid kasutada tuleb bamper või incar kaamerat. Aga see puude vilkumine viib mu silmanägemise
Mul kah see probleem. Eriti hull on asi siis kui need puud vilguvad hästi tihti. Siia maani olen ma suutnud 2 rallit lõpetada kahest ja ralli kooli mõlemad tasemed.
Mul küll tagant vaatega probleeme pole Kah mängin klaveriga
Kolin kirjutas:
Mul kah see probleem. Eriti hull on asi siis kui need puud vilguvad hästi tihti. Siia maani olen ma suutnud 2 rallit lõpetada kahest ja ralli kooli mõlemad tasemed.
Mul küll tagant vaatega probleeme pole Kah mängin klaveriga
Loodan ka, et wrc 4 sellist tagasikäiku ei näitaks.
RB ralliga ei saa ikka üldse hakkama
No sai ka isend siis hangitud - mängin rooliga. Esialgu tundus küll, et ikka sigaraske on mäng, aga siis sain aru, et üritasin sõita liiga kiiresti kohe algug - võtsin veidi hoogu maha ja ajad kohe paranesid
Nüüd kui hästi läheb, võib pikemal katsel rookie raskusastmel teistele oma minutiga ära teha.
Aga esmamulje on küll selline, et ülikõva mäng on valmis treitud.
Mis pikim katse on? Kuskilt kuulsin et 25 kilti aga no seda on palju tahetud... Aga kui kaua selle 13 kildise katse peale läheb? Mingi 5 minutit? Mis üldiselt katsete keskmine pikkus on? Ajaliselt, ma mõtlen.
Erki kirjutas:Mis pikim katse on? Kuskilt kuulsin et 25 kilti aga no seda on palju tahetud... Aga kui kaua selle 13 kildise katse peale läheb? Mingi 5 minutit? Mis üldiselt katsete keskmine pikkus on? Ajaliselt, ma mõtlen.
Tavaliselt 3-5 min kulub katsele, üksikud pikemad katsed on ka silma hakanud.
Ja mis veel silma hakkas - rookie taseme võistlejatel on masendavalt kehv vihamsõidu oskus. Sai neid vihmas sellel pikal jaapani katsel umbes 1:40 võidetud - see juba liig mis liig
Erki kirjutas:Mis pikim katse on? Kuskilt kuulsin et 25 kilti aga no seda on palju tahetud... Aga kui kaua selle 13 kildise katse peale läheb? Mingi 5 minutit? Mis üldiselt katsete keskmine pikkus on? Ajaliselt, ma mõtlen.
Ma olen seda kiiruskatset 2 korda sõitnud ainult ja olen saanud ca 9:30.
Kuigi saab ka kiiremini kuna mahapöördeid ei pannud tähele kuni mööda sõitsin
Jaapanis on need mahapöörded jah suht keerulised. Kaardilugeja nagu hoiatab küll varakult ette, aga seal tuleb kuhugi pöösa taha keerata ja seda kohta ei näe väga kaugele ette ja siis juhtub üsna tihti, et paned otse. Aga muidu see 9 minuti katse Jaapanis on suhteliselt huvitav, saab käed higiseks küll
xaus kirjutas:Jaapanis on need mahapöörded jah suht keerulised. Kaardilugeja nagu hoiatab küll varakult ette, aga seal tuleb kuhugi pöösa taha keerata ja seda kohta ei näe väga kaugele ette ja siis juhtub üsna tihti, et paned otse. Aga muidu see 9 minuti katse Jaapanis on suhteliselt huvitav, saab käed higiseks küll
Selliste möödasõitude vältimiseks on väga abiks 3D pacenotes - tean et ega see ju päris aus pole, aga algajale muudab asja oluliselt mugavamaks.
mcwax kirjutas:
Selliste möödasõitude vältimiseks on väga abiks 3D pacenotes - tean et ega see ju päris aus pole, aga algajale muudab asja oluliselt mugavamaks.
Möödasõite saab vältida niimoodi, et võtad hoo varakult maha ja usaldad kaardilugejat rohkem. Mingeid liigseid abivahendeid küll kasutada ei soovi.