aix kirjutas:Solberg ei tohi katkestada, muidu läheb mu ennustus täitsa metsa.
Kahjurõõm pidavat see kõige suurem rõõm olema !
Kuigi tegelt võiks siiski Marcus see olla kes Loebile koti pähe tõmbaks, Marko võiks siiski Solpa kätte saada, nad liiga lähestikku üld tabelis!
aix kirjutas:Solberg ei tohi katkestada, muidu läheb mu ennustus täitsa metsa.
Kahjurõõm pidavat see kõige suurem rõõm olema !
Kuigi tegelt võiks siiski Marcus see olla kes Loebile koti pähe tõmbaks, Marko võiks siiski Solpa kätte saada, nad liiga lähestikku üld tabelis!
Oot, minu meelest võiks ikka Markko Loebile koti pähe tõmmata. Viimasel katsel suutis ta kuni viimase splitini Loebist veenvalt kiirem olla. Aega veel on.
Kas keegi Malcolm Wilsoni intervjuud kuulas??
See küll tore pole, et ta ütles, et Markko on neid kergelt alt vedanud. Ma tahaks teada, kas ta ka teab, kui palju nende auto Markkot alt vedanud on. Seda ei meenuta keegi.
Beef kirjutas:Kas keegi Malcolm Wilsoni intervjuud kuulas??
See küll tore pole, et ta ütles, et Markko on neid kergelt alt vedanud. Ma tahaks teada, kas ta ka teab, kui palju nende auto Markkot alt vedanud on. Seda ei meenuta keegi.
Võrreldes Loebi sooritusega on Markko neid tõepoolest alt vedanud. Need nulliringid vahepeal olid ikka kohutavad. Õnneks pole Wilsonil nimetada peale Loebi ka ühtegi pilooti, kes sel hooajal oleks paremini hakkama saanud kui Markko.
See oli jah uskumatu. Nii kui kehvad tulemused kohe tehakse maha. Oma poega muidugi kiitis taevani.
Park ütles intervjuus, et läks viimasel katsel mööda puud ja midagi õnneks katki ei läind. Seega Markko pidavat juba järgmist katset ootama ja tahab seal kaotatud sekundid tagasi võtta.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
See oli jah uskumatu. Nii kui kehvad tulemused kohe tehakse maha. Oma poega muidugi kiitis taevani.
Park ütles intervjuus, et läks viimasel katsel mööda puud ja midagi õnneks katki ei läind. Seega Markko pidavat juba järgmist katset ootama ja tahab seal kaotatud sekundid tagasi võtta.
Minu arust oleks ta võinud ju öelda, et auto pole ka 100% olnud.
Või siis ei ole ma eestlasena erapooletu.
Oma pojast rääkis ta küll ülivõrretes.