Mölder Juunior - 2 kuud audis
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Mölder Juunior - 2 kuud audis
Irooniline, et ta ise nii koomenteerib, märtsi algul.
"Rallil 0-autona peab kindla peale sõitma, kui seal näiteks välja sõidad, võetakse litsents kuueks kuuks ära..."
Kahju muidugi 15-aastasest noormehest, loodetavasti on temaga kõik korras. Kuid paljude pealtvaatajate jaoks oli päeva esimene kruusakatse ikkagi rikutud tema väljasõidu tõttu. Nüüd on tal siis ilmselt 6 kuud aega mõtelda ja arutada, mis juhtus ja miks see väljasõit juhtus 0-masinaga, mis mõeldud ju ohutuse tagamiseks, mitte meeletuks kimamiseks.
Soovin talle omaltpoolt edu ja jaksu, ehk saab tast veel tegija rallimaastikul, nii paari-kolme aasta pärast.
"Rallil 0-autona peab kindla peale sõitma, kui seal näiteks välja sõidad, võetakse litsents kuueks kuuks ära..."
Kahju muidugi 15-aastasest noormehest, loodetavasti on temaga kõik korras. Kuid paljude pealtvaatajate jaoks oli päeva esimene kruusakatse ikkagi rikutud tema väljasõidu tõttu. Nüüd on tal siis ilmselt 6 kuud aega mõtelda ja arutada, mis juhtus ja miks see väljasõit juhtus 0-masinaga, mis mõeldud ju ohutuse tagamiseks, mitte meeletuks kimamiseks.
Soovin talle omaltpoolt edu ja jaksu, ehk saab tast veel tegija rallimaastikul, nii paari-kolme aasta pärast.
Viimati muutis Jaanus, 23 Mai 2003, 13:14, muudetud 1 kord kokku.
Kahju, et noor kutt nii oma ralli pidi lõpetama. Olin ise sel katsel kohtunik ja lõpuks pidime ikka katse ära jätma. Sõitjad olid küll pettunud, aga mis teha.
Möldri enda komentaar oli selline, et tundsin juba katse alguses, et auto tantsib käes, nagu oleks valed kummid all, aga ikka panin täiega. No come on nii ikka rallit ei saa sõita. Tegelt olid esimesed kummid ära vahetatud, tähendab parem rehv oli vasakule pandud ja vasak paremale. Mehhaanikud saavad kindlasti pähe.
Aga sellest asjast tuleb veel EALis suur jama.
See on ju ralli ja rallis võib kõike juhtuda.
Möldri enda komentaar oli selline, et tundsin juba katse alguses, et auto tantsib käes, nagu oleks valed kummid all, aga ikka panin täiega. No come on nii ikka rallit ei saa sõita. Tegelt olid esimesed kummid ära vahetatud, tähendab parem rehv oli vasakule pandud ja vasak paremale. Mehhaanikud saavad kindlasti pähe.
Aga sellest asjast tuleb veel EALis suur jama.
See on ju ralli ja rallis võib kõike juhtuda.
-
- Hooaja Kaval Ants
Väga kahju Jaanist et nii läks
soovin meestele kiiret paranemist ja et tänu mehaanikute apsule(kui nii on)ei võeta ka litsensi 6 kuuks ära sest kahju oleks kui Eesti üks andekamaid noorvõistlejaid ei saaks tänu sellisele õnnetusele 6 kuud sõita.Õnnetusi ikka rallis juhtub ja ka kõige kogenumad rallisõitjad teevad vigu.Ühesõnaga kurb insident ja loodame teda taas õigepea rajal näha 

-
- Moderaator
- Kontakt:
Re: to xaus
Vahet ju pole kuhu ta selle kommentaari andis? Idee on selles, et ta oma õnnetuse ära sõnus.rally.ee kirjutas:Mölder junior ei koomenteerinud midagi, vaid andis mulle intervjuu.
Seda kusagilt lugeda ka saab ?rally.ee kirjutas:Mölder junior ei koomenteerinud midagi, vaid andis mulle intervjuu.
Saab ikka http://www.rally.ee/?a=a009&b=317VWman kirjutas: Seda kusagilt lugeda ka saab ?
Ei ei ..seda ma olen lugenud.. mõtlesin et ta ka peal seda kivi kangutamist mingi intervjuu andnud...villukas kirjutas:Saab ikka http://www.rally.ee/?a=a009&b=317
Aga nohh seda ma nägin küll, kuda ta Rapla igamehe sprindil 0 sõitis.. nagu ikka.. olid rehvid valed

Mina olen ka tarvviga yhel meelel, et tõesti peax rohkem sõbralikumad olema. Igal yhel võib selline asi juhtuda....nii et mõelge veic selle yle
muidugi on null auto eesmärk teine aga siiski võib juhtuda ja kui noored ei saa nulli sõita siis kust need kogemused tulevad? ega yxi sprindist ja jäärajast ei piisa et rallit sõita
muidugi on null auto eesmärk teine aga siiski võib juhtuda ja kui noored ei saa nulli sõita siis kust need kogemused tulevad? ega yxi sprindist ja jäärajast ei piisa et rallit sõita

-
- Moderaator
- Kontakt:
Kogemused tulevad sellest, et noored osalevad rallis, mitte ei sõida nulli. Idee on vale, nulli eesmärk peaks olema siiski kontroll ja järelevalve, mitte meeletu kihutamine ning kui õige kiirusega sõita, siis ei juhtu ka õnnetusi, sellepärast peaksidki noored osalema rallis. Ja kui nad on alla 16 aastased, siis tegelegu millegi muuga. Kui seadus ei luba neil rallit sõita, miks peaksid nad siis nulli sõitma, kui nad pole selleks selgelt veel valmis?Nitro kirjutas: muidugi on null auto eesmärk teine aga siiski võib juhtuda ja kui noored ei saa nulli sõita siis kust need kogemused tulevad? ega yxi sprindist ja jäärajast ei piisa et rallit sõita
Null masina roolis peaskid olema ikkagi kogenud mehed, kel on mõistust väheke peas ja teavad, et kui masinal on valed rehvid all, siis võtavad vähe rahulikumalt ja ei pane täiega edasi. Tobe on siin rehve süüdistada, tal ei läinud ju isegi kumm katki!
Olen väga sõbralik inimene üldiselt, aga ei saa kahjuks seda juhtumit rahulikult võtta. Kusagil peab siiski piir minema. Mida peaksid kodus istuvad 14-15 aastased sellest järeldama, et on ok võtta vanemate masin ja kihutada, kuna sama vana mees ju võib nulli sõita! Selline suhtumine on vale ja võib kurvalt kätte maksta! Ilmselt on veel palju laipu vaja, et mõnede autosporditegelaste mentaliteet muutuks.
xaus lõpeta ära.Sa peaksid ise teadma ,et 16 aastaselt ei saa veel rallit sõita ja ,et Eesti rallidel on ette nähtud 2-3 nullautot.Neljas null on alati pandud selleks ,et sinna vahele mõni noor kogemusi otsiv rallisõitja vahele panna ntx.Kert Uus ja Martin Rauam. Oleks selline õnnetus juhtunud ükskõik millise sõitjaga,oleks rada samamoodi kinni pandud.Mul on tunne ,et sa ise olid seal katsel mis ära jäeti ja nüüd oled igasugustes kompleksides.Ja millest sa räägid ,et pole valmis?ega see tal esimene ralli ju ei olnud.Seni kuni midagi juhtunud ei olnud ei pannud keegi seda nulli sõitmist tähele.
-
- I järgu kommentaator
Lisaksin siia ühe mõttekäigu. Õnnetus oli taunitav, olnut olematuks ei tee ja karistus on kiire tulema (esimene ja suurem osa on kätte saadud), kuid... Kas keegi teab, mis auto tuleb enne VIP-autot?
EAL turvavaatleja? Täpselt.
Kui kivi poleks hoogu maha võtnud, mis oli kaugelt peale 100, siis mis asi jäi sinna taha? Kohtunikeauto, mis oli pandud väliskurvi väljasõidu alale. Huvitav, kas sellest ka keegi järeldusi teeb?
Andrus Laur "õnnistas" Vändras oma õhulennuga kohtunikke, paistab, et unustatud juba.
EAL turvavaatleja? Täpselt.
Kui kivi poleks hoogu maha võtnud, mis oli kaugelt peale 100, siis mis asi jäi sinna taha? Kohtunikeauto, mis oli pandud väliskurvi väljasõidu alale. Huvitav, kas sellest ka keegi järeldusi teeb?
Andrus Laur "õnnistas" Vändras oma õhulennuga kohtunikke, paistab, et unustatud juba.