Hispaania GP
Moderaatorid: Jaanus, Erki, RudiTurbo, mrali, nimh, Frank
Hispaania GP
See kord ei tule siia tutvustust rajast sest mul pole aega olnud, et seda koostada.
Mis te arvate kas Ferrari hakkab domineerima jälle nagu eelmine aasta? Kes võiks võita GP ja Pole'i?
Nüüd saab näha mida ferrari enda uue autioga teinud. Ennem olid neid probleeme mootori jahutmise aga nüüd nad on sellele ka lahenduse leidnud. auto külje peal on hai soomuste (täpselt ei tea mis asjad need on) taolised asjad sisse lõigatud. Pole läheb arvata vasti 3 meeskonna vahel loosi (Ferrari, McLaren ja williams). aga GP saab tulema selline et ei tea mis seal juhtub.
Mis te arvate kas Ferrari hakkab domineerima jälle nagu eelmine aasta? Kes võiks võita GP ja Pole'i?
Nüüd saab näha mida ferrari enda uue autioga teinud. Ennem olid neid probleeme mootori jahutmise aga nüüd nad on sellele ka lahenduse leidnud. auto külje peal on hai soomuste (täpselt ei tea mis asjad need on) taolised asjad sisse lõigatud. Pole läheb arvata vasti 3 meeskonna vahel loosi (Ferrari, McLaren ja williams). aga GP saab tulema selline et ei tea mis seal juhtub.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Ma arvan, et Mclaren ei mängi esimese stardi koha jagamisel suurt rolli. Nad on alati natuke raskema autoga rajale läinud. Esimene stardi koht jagatakse Ferraride ja Williamsite vahel ära võibolla sekkub sinna veel Renault või Bar ka. See ei pruugi muidugi nii olla see on lihtsalt minu arvamus. 

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- IV järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Soome pealt on see jama et kui Räikkönen peaks kellegagi pusima siis karjuvad kommijad nii kuis kõri võtab ja uinutavat ühtlast suminat pole pea üldse kuulda. Veel hullem kui peaks poodiumile pääsema siis pasundatakse kogu soome ringraja ajalugu (mis pole lühike) ühe hingetõmbega välja. Mis on muidugi iseenesest positiivne - erinevalt meie kommijatest (ja ma ei mõtle ainult seda rallikokkuvõtete sõna-sõnalt tõlkijat).
Viimati muutis ullpyss, 05 Mai 2003, 16:23, muudetud 1 kord kokku.
-
- IV järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Mis sa sellega mõtlesid?[/quote]
Et eesti spordikommentaatorid on tuimad tükid juhtugu rajal mida iganes.
Kes Räikköneni F1 esimest esikohafiniit MTV3 pealt ei vaadanud jäi paljust ilma (kommenteerimise klassikat silmas pidades). O.Suuder ütleks MM esimese võidu korral ilmselt a`la No ja ongi lõpuks...
Et eesti spordikommentaatorid on tuimad tükid juhtugu rajal mida iganes.
Kes Räikköneni F1 esimest esikohafiniit MTV3 pealt ei vaadanud jäi paljust ilma (kommenteerimise klassikat silmas pidades). O.Suuder ütleks MM esimese võidu korral ilmselt a`la No ja ongi lõpuks...
soome kommentaatorid on megad aga nad on igavamaks muutunud, peale seda kui (jälle ei tule selle mehe nimi meelde, vist oli kyllonen ps. ennem oli kusagil sellest mehest juttu) see mees lahus, sest ei makstud piisavalt. ja siis oli mõnus kuulata (kuigi mitte midagi ei saanud aru). Schumi sõitis monte kval'i ja oli lähenemas "basseini" raja ossa, kui ta hakkas seal lles kaasa elama, nagu istuks kõrval. räöägib, räägib ja räägib ja põnev oli kuulata kuidas mees kaasa elab. MTV3 võiks to tagasi kutsuda.ullpyss kirjutas:Soome pealt on see jama et kui Räikkönen peaks kellegagi pusima siis karjuvad kommijad nii kuis kõri võtab ja uinutavat ühtlast suminat pole pea üldse kuulda. Veel hullem kui peaks poodiumile pääsema siis pasundatakse kogu soome ringraja ajalugu (mis pole lühike) ühe hingetõmbega välja. Mis on muidugi iseenesest positiivne - erinevalt meie kommijatest (ja ma ei mõtle ainult seda rallikokkuvõtete sõna-sõnalt tõlkijat).
Eestlaste miinused: elatakse vähe kaasa ning hakkab iga ja peale kauba räägitakse ühte ja sama juttu kogu aeg (igaks GP'ks üks ja sama kodutöö). Näide. nad rääkisid juba mitmendat korda kuidas tiimi pealikute koosolekutel on. ei sada kokku lepele isegi kas akken peab kinni olema või mitte. seda olen ma palju kordi kuulnud. Rohkem ei oska hetkel välja tuuaning tegelt võib igaüks neid mehi seal, sest neil on seal ww.f1.com/timings lahti ja siis jutustavad