Märtin sõlmis Peugeot'ga eellepingu.
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Kui järgmine hooaeg Peugeotil ei ole selliseid probleeme nagu tänavusel hooajal siis on Citroen ja Peugeot väga võrdsed teamid. Ning kui osutub tõeks, et Duval siirdub Citroeni. Siis on tandemid kah suht võrtsed minu arust. Duval on sellel aastad teinud suure arengu edasi. Suurestu tänu Duvalile ongi Fordil nii palju punkte. Ma arvan, et Citroen teeb õieti kui palkab endale noore ja areneva piloodi. Need kaks teami võitlevad järgmine aasta konstruktorite karike pärast. Subarust ei oska midagi arvata. Selge on ainult see, et Solberg üksi ei suuda viia Subarut konstruktorite karika võitjaks.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Ärgem unustagem, et nüüdsest on Citroen enam arendamas uut autot ning vana jääb veidi ilmselt seega unarusse ja Peugeotil saabub järgmisel aastal 307 mudeli elutsükli kuldaeg.Kolin kirjutas:Kui järgmine hooaeg Peugeotil ei ole selliseid probleeme nagu tänavusel hooajal siis on Citroen ja Peugeot väga võrdsed teamid. Ning kui osutub tõeks, et Duval siirdub Citroeni. Siis on tandemid kah suht võrtsed minu arust. Duval on sellel aastad teinud suure arengu edasi. Suurestu tänu Duvalile ongi Fordil nii palju punkte. Ma arvan, et Citroen teeb õieti kui palkab endale noore ja areneva piloodi. Need kaks teami võitlevad järgmine aasta konstruktorite karike pärast. Subarust ei oska midagi arvata. Selge on ainult see, et Solberg üksi ei suuda viia Subarut konstruktorite karika võitjaks.
Minu panus MM tiitli osas järgmiseks aastaks oleks asetatud Peugeotile.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
See kõik on väga tore, et Markko arvatavasti jätkab tipp meeskonnas jne.
Aga ma ei saa aru fordi bosside mõttemaailmast. Teised tootjad näevad hullu vaeva (skoda, hyundai, mitsu), et saavutada selline tase nagu fordil juba praegu käes on ja nemad lihtsalt keeravad kraanid kinni ja kõik. Neil on juba tugev meeskond, hea auto arenenud sõitjad (üks neist maailma esinumber) ehk siis tugev põhi, mille peal edasi liikuda. Ei tea mida kuradit nad mõtlesid. Muidugi auto ei olnud see aasta enam parim, aga ega iga aasta saagi tipus olla.
Mind huvitab, kui järgmine aasta Markko ja Marcus mõlemad oma punastes tunkedes võitlevad sama koha pärast, kellel siis Corrado käsib loodust vaatlema hakkata?
Aga ma ei saa aru fordi bosside mõttemaailmast. Teised tootjad näevad hullu vaeva (skoda, hyundai, mitsu), et saavutada selline tase nagu fordil juba praegu käes on ja nemad lihtsalt keeravad kraanid kinni ja kõik. Neil on juba tugev meeskond, hea auto arenenud sõitjad (üks neist maailma esinumber) ehk siis tugev põhi, mille peal edasi liikuda. Ei tea mida kuradit nad mõtlesid. Muidugi auto ei olnud see aasta enam parim, aga ega iga aasta saagi tipus olla.
Mind huvitab, kui järgmine aasta Markko ja Marcus mõlemad oma punastes tunkedes võitlevad sama koha pärast, kellel siis Corrado käsib loodust vaatlema hakkata?
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Vaevalt ta kumbagil seda tegema käsib hakkata.Beef kirjutas:See kõik on väga tore, et Markko arvatavasti jätkab tipp meeskonnas jne.

Man and machine against mother nature!!!
-
- I järgu kommentaator
Kuigi ideaalvariant oleks minu jaoks olnud, et Ford jätkab ja Markko seal, ja et Ford ka oma auto taas kiireimaks ehitaks
... aga kuna seisud on praegu nii nagu nad on, siis on Peugeot ka minu arust võimalikest parim 
Kuigi Bosse ise oli järgmise aasta suhtes negatiivselt meelestatud, siis usun, et Peugeot (sõitjad) on järgmine aasta mõlema tiitli favoriidiks.
Arvatavasti Sidrunit tabab järgmine aasta sama saatus mida Peugeottigi eelmine aasta

Kuigi Bosse ise oli järgmise aasta suhtes negatiivselt meelestatud, siis usun, et Peugeot (sõitjad) on järgmine aasta mõlema tiitli favoriidiks.
Arvatavasti Sidrunit tabab järgmine aasta sama saatus mida Peugeottigi eelmine aasta

Go Markko and Michael !!!