Tallinna Rallist
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- IV järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Kui neljap õhtul Vaimõisa ja Kivitammi läbi veeresin siis oli selline tunne nagu ralli oleks just lõppenud. Kurvides oli võimsate neliveoliste poolt kive lagedale toodud ja kurve sirgemaks lõigatud päris korralikult. Vihma tõttu olid pehmemad kohad ikka päris mudased. Tuule tõttu oli teepeal ka puuroikaid ja muud risu ning paaris kohas ka suured puud risti ees. Loodame et korraldusmeeskond on kõvasti teekoristajaid palganud 

-
- IV järgu kommentaator
Nii sai siis ka nädalavahetusel rallit vaatamas käidud. Sõit oli siis selline nagu oli...pole mõtet ümberjutustust kirjutada...tulemused on tabelis kirjas. Mis siis veel silma jäi...olid sinistes vestides päevapiltnikud. Reedesel Lauluväljaku katsel sai siis kohe huviga oodatud,et kas Darwin auhinna saajate rida pikeneb või mitte. Parimal hetkel oli neid lausa 5 tk, kes sellele aukohale pretendeerisid(seda ühes kurvis). Milles siis asi: Lauluväljaku katse see osa, mis tuli mäest alla ja kurv paremale-
seal siis fotomehed seisavad(otse kurvi taga) ja pildistavad. Tekkis küsimus, et mis hindega koolis hinnati nende meeste teadmisi füüsikast.
Ok saaksin aru fanatismist, et olen nõus hea pildi nimel korra riskima ja teen ühe pildi ära. Kuid seda, et siis sinna samasse kurvi maha istutakse ja selg autode poole keeratakse ning mõnusalt teistega juttu rääkima jäädakse seda poleks küll osanud oodata. Ei tea kas on tegu pidevalt samade elupõlguritega ...aga olen selliseid juhuseid korduvalt motoüritustel näinud.
...või äkki pole enam kaameratel sellist asja nagu objektiiv?
seal siis fotomehed seisavad(otse kurvi taga) ja pildistavad. Tekkis küsimus, et mis hindega koolis hinnati nende meeste teadmisi füüsikast.
Ok saaksin aru fanatismist, et olen nõus hea pildi nimel korra riskima ja teen ühe pildi ära. Kuid seda, et siis sinna samasse kurvi maha istutakse ja selg autode poole keeratakse ning mõnusalt teistega juttu rääkima jäädakse seda poleks küll osanud oodata. Ei tea kas on tegu pidevalt samade elupõlguritega ...aga olen selliseid juhuseid korduvalt motoüritustel näinud.
...või äkki pole enam kaameratel sellist asja nagu objektiiv?

Me otsisime Vasalemmas enam-vähem normaalset vaatamiskohta, kus poleks rahvast ja rada normaalselt näeks. Leidsimegi koha. Polnud eriti ohtlik koht. Aga naljakas oli turvamehe käitumine, kes ütles, et kui te seal põõsa taga olete, siis ma teid ei näe ja võite seal olla
Veidi kivirahet saime, aga see käib asja juurde! No ja Syruse Sokolov tahtis kah veidi otsa sõita 

Kasuta ikka turvavööd ka!
-
Ka ralli korraldus oli üsnagi mõnus, turvajaid oli piisavalt, kuskil pealtvaatajaid küll liiga raja lähedal näha polnud. Väikese ebameeldivuse valmistas raja legend, kus oli näidatud pirita katse finii kohaks viimane parem kurv, tegelikkuses oli aga kell 150 m peale kurvi. Üldiselt oli väga mõnus ralli ja ka teeolud olid üsnagi korralikud.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Nüüd on siis ka video üleval Tallinna rallist! Lätlased on suht hea klipi teinud seekord, isegi üks väiksem trampa on üles leitud
Ainuke asi, mis soovida jätab, on muusika valik.
http://video.4rati.lv/different/2003/02.tallinn.avi

http://video.4rati.lv/different/2003/02.tallinn.avi