Lobiseks ka aga liiga vara on ja sõrmed ei liigu veel.
Markko ju ütles, et tal on legend väga vale ja pärast ühte ohtlikku olukorda võttis ta tempo maha.
Hommikust minu poolt ka. Matador siis sai selle katsega meie mehest mööda. Ega Markkol polnud ka Mehhikos just kõige parem ralli algus, kuid lõpuks selle võitis. Eks näis kuidas sellel rallil lõpuks need kohad jagunevad. Loebi kiire sõit pole üllatuseks ma arvan enam kellegile. Solku on muidugi nö. koduteedel ilusat sõitu tegemas.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Beef kirjutas:Lobiseks ka aga liiga vara on ja sõrmed ei liigu veel.
Markko ju ütles, et tal on legend väga vale ja pärast ühte ohtlikku olukorda võttis ta tempo maha.
...ja millegipärast on jälle Markko see kellel legend ei klapi. Teistel pole häda midagi.
...ja millegipärast on jälle Markko see kellel legend ei klapi. Teistel pole häda midagi.
ma ei taha olla kriitiline ega paha, aga kui legend tõesti jälle ei klapi ja se viga ainult Markkol on, sis on tegu ebaproffessionaalsusega, karm sõna, aga muud seletust anda ei oska.
ma ei taha olla kriitiline ega paha, aga kui legend tõesti jälle ei klapi ja se viga ainult Markkol on, sis on tegu ebaproffessionaalsusega, karm sõna, aga muud seletust anda ei oska.
Tahtsin kirjutada sama, aga kartsin, et siis hakatakse irisejaks nimetama.
aix kirjutas:
Tahtsin kirjutada sama, aga kartsin, et siis hakatakse irisejaks nimetama.
ega see DELFI ei ole igal ühel õigus oma arvamusele
Tere hommikust jama jah natuke et jälle meie mees see on kes probleemidega vaevleb aga ralli on ju pikk ees ja seda on ju teada et MM paneb see aasta Burnsi et võimalikult palju punkte koguda aga samas solkul ja gronul ei ole ju midagi kaotada nemad panevad loomulikult flat out. Kuigi ega nemad tabelis MM palju maha ei jää. Aga loodame huvitavat rallit ja võime kindlad olla et kõik mehed ei lõpeta ja ükskord peab ka Leob eksima