ToCA Race Driver
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
Tegelikult mul on endal see mäng olemas ja ka juba lõppu tehtud. Sain ma ta Tartu kaubamajast. Selle küsimuse lihtsalt esitasin sellepärast, et kuulda ka teiste seda mängu mänginud kasutajate arvamust. Igatahes mulle ta väga meeldib, ja juhitavusega harjub kiiresti, nii et väga hea võidusõidu mäng, mis sisaldab ka oma storyt.
-
- III järgu kommentaator
Minul on ja mulle väga meeldib. Kuna oman enamikku autospordiga seotud mänge, siis julgen väita, et nii realistliku auto käitumisega asfaldi simulaatorit vist teist polegi.
Samas soovitan kõigil mitte teha ennatlikke järeldusi demodest, sest peale demo proovimist ei arvanud sellest mängust mitte midagi ja soetatud sai see ainult poja pealekäimisel nüüdseks on aga selle mängu taga istutud n-arv unetuid öid.
Ainuke mure mis mulle meenub, et ei suutnud rooli - pedaale omale häälestada ja mängin klaveriga.
Samas soovitan kõigil mitte teha ennatlikke järeldusi demodest, sest peale demo proovimist ei arvanud sellest mängust mitte midagi ja soetatud sai see ainult poja pealekäimisel nüüdseks on aga selle mängu taga istutud n-arv unetuid öid.
Ainuke mure mis mulle meenub, et ei suutnud rooli - pedaale omale häälestada ja mängin klaveriga.
Ma proovisin demo ja ma küll sain rooliga sõidetud, ma tõmmasin multiplayeri demo ja seal onlines mingid idikad koguaeg rammisid, ei saanud ästi proovida, aga tundus päris normaalne.
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
-
Nonii, sai ka ära proovitud.
Esiteks - minul näiteks oli rooliga sisuliselt võimatu sõita, nii et leppisin klaviatuuriga.
Teiseks - eriti ei meeldi juhitavus, aga noh sellega harjub (erinvalt nt. V-Rally3'st)
Kolmandaks - kõige suurem puudus vist isegi, nimelt puudub kiiruse tunnetus, st. raske on kurviks õiget kiirust valida, kui spidomeetrit mitte-vaadates aru ei saa kas sees on 170 või 120 km/h, isegi 200 km/h juures on tunne nagu sõideaks 100 km/h - omapärane Ja nagu ikka, kiirusest saad aru alles siis, kui kurvis otse lähed või nagu liimitult täisnurka võtad (ehk siis kiirus liiga suur või väike vastavalt)
Kokkuvõttes - ilmselt ei mängiks seda mängu eriti, kui ei oleks seda karjääri põhimõttet, see lisab veidi vürtsi. Kui lihtsalt asfaldil kihutada tahaks, siis selleks on paremaid mänge (nt. NSFU ja igivana Sportscar GT).
Esiteks - minul näiteks oli rooliga sisuliselt võimatu sõita, nii et leppisin klaviatuuriga.
Teiseks - eriti ei meeldi juhitavus, aga noh sellega harjub (erinvalt nt. V-Rally3'st)
Kolmandaks - kõige suurem puudus vist isegi, nimelt puudub kiiruse tunnetus, st. raske on kurviks õiget kiirust valida, kui spidomeetrit mitte-vaadates aru ei saa kas sees on 170 või 120 km/h, isegi 200 km/h juures on tunne nagu sõideaks 100 km/h - omapärane Ja nagu ikka, kiirusest saad aru alles siis, kui kurvis otse lähed või nagu liimitult täisnurka võtad (ehk siis kiirus liiga suur või väike vastavalt)
Kokkuvõttes - ilmselt ei mängiks seda mängu eriti, kui ei oleks seda karjääri põhimõttet, see lisab veidi vürtsi. Kui lihtsalt asfaldil kihutada tahaks, siis selleks on paremaid mänge (nt. NSFU ja igivana Sportscar GT).
DTM Race Driver 2: The Ultimate Racing Simulator peaks siis välja tulema 23. Aprill 2004 PC ja Xbox versioonid. Hulgaliselt erinevaid sarjasi ja loomuikult ka DTM ise.
Siin mõned viimased screenshotid tulevast mägust:

Siin mõned viimased screenshotid tulevast mägust:

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Race Driver 2 demo on saadaval siin: http://files.ausgamers.com:85/downloads ... 20_aus.zip
päris kena graafika, klaveriga kah nurmull juhtida... peab täisversiooni kah vict hankima. PS2 ja Xboxi versioonid juba müügil, varsti peaks tulema PC-le kah siis.
päris kena graafika, klaveriga kah nurmull juhtida... peab täisversiooni kah vict hankima. PS2 ja Xboxi versioonid juba müügil, varsti peaks tulema PC-le kah siis.
Kes soovib saada TOCA RACEDRIVER 2 arvutimängu omanikuks. Originaal mäng ja hinnaks 550.- ?
Poes 650.-

Poes 650.-

Viimati muutis Fulber, 29 Aug 2004, 22:01, muudetud 6 korda kokku.
Äkki on sellest abi: http://m0010.gamecopyworld.com/download ... x-t2cg!rar
vali sealt mõni mirror ja tõmba asi alla. ava asi, sisesta plaadi kood ja WOILA!
või siis:
http://www.gamewinners.com/playstation2 ... river2.htm
vali sealt mõni mirror ja tõmba asi alla. ava asi, sisesta plaadi kood ja WOILA!

või siis:
http://www.gamewinners.com/playstation2 ... river2.htm
Viimati muutis Fulber, 10 Veebr 2005, 10:27, muudetud 1 kord kokku.