kui see on mingi paha mõte siis ärge näkku lööge

Carlos kirjutas:Ma siis ka sõna sekka. Mu meelest on siin juba niigi küllalt palju inimesi, kes omavahel tuttavad ja nigunii kohtuvad. Aga jah, eks rallidel oleks kõige lihtsam kokku saada Teil, aga ses mõttes on rallil nagu kehva, et enamus lähevad mingi oma seltskonnaga ja siis vaja plaane sääda jne. Aga nuh, eks vaadake ja mõelge. Küll kudagi ikka saab.
Kõlab hästierkihps kirjutas:Carlos kirjutas:Ma siis ka sõna sekka. Mu meelest on siin juba niigi küllalt palju inimesi, kes omavahel tuttavad ja nigunii kohtuvad. Aga jah, eks rallidel oleks kõige lihtsam kokku saada Teil, aga ses mõttes on rallil nagu kehva, et enamus lähevad mingi oma seltskonnaga ja siis vaja plaane sääda jne. Aga nuh, eks vaadake ja mõelge. Küll kudagi ikka saab.
oma seltskonnaga võib ju kaa, siis ongi huvitavam, sõprusringkond suureneb.
ja kui kuskil rallidel kokku saadakse, siis oleks ju päris fun, kui esimene rallipäev läbi saab, minnakse oma suure kambaga kuskile lagendikule vms. ning siis pannakse grillid särgid värgid püsti ja õlled särgid värgid kaa ja...arutatakse ralli esimest päeva ja mida iganes veel, tehakse seltskonnamänge jne jne.....ning hommikul jälle pohmakaga rallit vaatama