Ferrari ja FIA koostöö!
Moderaatorid: Jaanus, Erki, RudiTurbo, mrali, nimh, Frank
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Ferrari ja FIA koostöö!
Ferrari domineerimine jätkub tõenäoliselt ka 2005. aastal, kuna Ferrari ja FIA on saladuskatte all üheskoos asunud kirja panema F1 sarja uusi reegleid järgmisteks hooaegadeks.
Ajakirja Autosport andmetel teevad FIA ja Ferrari tihedalt koostööd reeglimuudatuste osas ning viimane on läbi surumas reeglimuudatusi, mis just tänavust meeskondlikku maailmameistrit soosivad.
Plaaneritavad reeglimuudatused puudutavad näiteks esitiiva konfiguratsiooni, mis tähendaks, et WilliamsF1 ja McLareni meeskonnad ei saaks praeguseid ninaosasid tuleval aastal kasutada.
Ajakirja allika kinnitusel on FIA-ga koostöösse haaratud ka Renault, mis Ferrari kõrval ainsama toetab 2,4-liitrise V8 mootori kasutuselevõttu 2006. aastal.
Ärge olge üllatunud, kui kaks meeskonda alustavad järgmist hooaega suure edumaaga, lausus allikas
Allikas: http://auto.delfi.ee
Ajakirja Autosport andmetel teevad FIA ja Ferrari tihedalt koostööd reeglimuudatuste osas ning viimane on läbi surumas reeglimuudatusi, mis just tänavust meeskondlikku maailmameistrit soosivad.
Plaaneritavad reeglimuudatused puudutavad näiteks esitiiva konfiguratsiooni, mis tähendaks, et WilliamsF1 ja McLareni meeskonnad ei saaks praeguseid ninaosasid tuleval aastal kasutada.
Ajakirja allika kinnitusel on FIA-ga koostöösse haaratud ka Renault, mis Ferrari kõrval ainsama toetab 2,4-liitrise V8 mootori kasutuselevõttu 2006. aastal.
Ärge olge üllatunud, kui kaks meeskonda alustavad järgmist hooaega suure edumaaga, lausus allikas
Allikas: http://auto.delfi.ee
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Oot, ma ei saa aru, kuhu sel F1-l kukkuda on. Püsib lihtsalt jätkuvalt nõme see värk ja kogu lugu.Kolin kirjutas:No see uudis on ju väga meeldiv teatud tegelastele!!! Ning nii see F1 p****e kukub.See asi käib juba üle mõistuse. Kuidas teised teamid suudavad seda asja pealt vaadata ja lasta oma soodu minna?
-
- Moderaator
- Kontakt:
Sellised asjad muudavad selle spordiala populaarsuse suure küsimargi alla.KuriUss kirjutas:Oot, ma ei saa aru, kuhu sel F1-l kukkuda on. Püsib lihtsalt jätkuvalt nõme see värk ja kogu lugu.Kolin kirjutas:No see uudis on ju väga meeldiv teatud tegelastele!!! Ning nii see F1 p****e kukub.See asi käib juba üle mõistuse. Kuidas teised teamid suudavad seda asja pealt vaadata ja lasta oma soodu minna?
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Süüdistage selles igavuses pigem McLarenit ja co'd kes on sel aastal pehmelt öeldes hämmastavat saamatust üles näidanud!
Ja tõttöelda kipub see uudis olema jällegi miski pastakast välja imetu...
Ja tõttöelda kipub see uudis olema jällegi miski pastakast välja imetu...

Fulber kirjutas:Kui aus olla, ei yllata see mind yldse. See FIA ja Ferro teine - teise p...se patsutamine on ju ammu teada. See on ikka puhas ajuvabadus! See sari on niigi, pehmelt oeldes igav ja nyyd tundub, et lausa motetu.
(ps: sorry, sattus selline pooletoobine klaviatuur)
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Mida ma tahtsin öelda on, et ammu juba pole enam midagi küsimärgi alla seada. Kui kunagi oli minu tutvusringkonna spordihuvilisemas osas F1 etapp sündmuseks siis nüüd ei viitsi seda enam keegi vaadata. Tulemusi loetakse lehest kui sedagi.Kolin kirjutas:Sellised asjad muudavad selle spordiala populaarsuse suure küsimargi alla.KuriUss kirjutas:Oot, ma ei saa aru, kuhu sel F1-l kukkuda on. Püsib lihtsalt jätkuvalt nõme see värk ja kogu lugu.Kolin kirjutas:No see uudis on ju väga meeldiv teatud tegelastele!!! Ning nii see F1 p****e kukub.See asi käib juba üle mõistuse. Kuidas teised teamid suudavad seda asja pealt vaadata ja lasta oma soodu minna?
Hullemaks FIA enam seisu muuta ei saa, paremaks nad vist ei oska ...
-
- Moderaator
- Kontakt:
Asi ei ole ilkumises vaid konkreetses uuduises. Kus mainitakse kuidas korruptsioon F1 käib.mrali kirjutas:Üldiselt,mina olen Schumi ja Ferrari poolt kindlalt edasi,arvatagu sest siin mida tahes.Ning see Ferrari teemal vingumine-ilkumine (ei oska ka paremat väljendit leida) käib tõesti juba vaikselt närvidele.