Strike kirjutas:Sõbrad miks te nii negatiivsed olete Markko suhtes. Kui ta sõidab poodiumikohtadel siis kiidate teda taevani, kui väheke kehvem siis kohe kirute maapõhja. Nii need asjad ikka õigete fännide puhul käima ei peaks. HÄBI!
Kes oli negatiivne? Vähemalt mitte mina, mina püüan kõike ikka positiivselt võtta ja loodan et meie mehel läheks ikka paremini.
Strike kirjutas:Sõbrad miks te nii negatiivsed olete Markko suhtes. Kui ta sõidab poodiumikohtadel siis kiidate teda taevani, kui väheke kehvem siis kohe kirute maapõhja. Nii need asjad ikka õigete fännide puhul käima ei peaks. HÄBI!
Sul on õigus Strike. Õige fänn kiidab ka siis kui lemmik jääb viimaseks. Mitte ei pista nahka koos saba ja sarvedega
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Katse peatati pärast Panizzi õnnetust, Markko peatus, et teatada raadio teel õnnetusest. Markko peab saama standard aja, nii nagu kõik kes tema järel sõitsid.
Ilmselt käis see natuke minu pihta
Mina isiklikult pole Markko suhtes negatiivne. Emotsionaalsed fännid ikka kiruvad vahel oma lemmikuid Aga kui ma ütlen, et Markkol pole täna hea päev ja mitte parim vorm, siis ei tähenda see, et ma tema fänn pole. Mulle lihtsalt ei meeldi kõiksugu rehvi ja vihma jutud, mis on antud juhul selge vabanduste otsimine.
Need mõlemad päevad on nii segased olnud et annab ikka tempos püsida kui vahepeal rallita mitte jälgida siis ajab ikka juhtme kokku. Aga kahjuks pole praega aega rallit eriti jälgida
Erki kirjutas:Äkki keegi seletaks mis asi see Radio Point üldse on??
Katsetel on teatud maa tagant side kohad, ehk kui juhtub avarii siis järgnev juht saab anda sealt edasi teate. Need on eraldi inimesed nagu kohtunikud.