Tallinna sprint
Tallinna sprint
Eeloleval laupäeval siis sõidetakse sprinti Lauluväljakul. Tegemist sõiduga, kus tavaliselt ka kõvemad ralliässad kohal (2002 ntx. Murakas ja Aava vertsudega). Kas sel aastal näeb äkki ka mõnda Tallinna rallil rajale minevat uut autot? Ja veel. Kui keegi teab, palju pileti eest Lauluväljak koorib, võiks teada anda. Eelmisel aastal taheti 75 veel.
Kasuta ikka turvavööd ka!
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Liiklussaates Stop oli juttu sellest Tallinna sprindist. Räägiti, et rekord arv soomlasi pidavat rajale tulema, pea kõik tipp soomlased, kes rallilegi tulevad. Seega tundub, et üks tihedama konkurentsiga sprinte on tulekul ja kindlasti üks paremaid. Muide lubati ka kõik Eesti paremad ässad kohale tuua(välja arvatud Märtin, Aava). Ehk näeb seega ka Murakast Focuse roolis esmakordselt 
Kõige kurvem on aga see, et mina kahjuks olen laupäeval hõivatud ja see üritus jääb nägemata, kuid ralli ajaks teen kindlasti endale kalendrisse suure augu
Meeldivaid sprindi elamusi kõigile

Kõige kurvem on aga see, et mina kahjuks olen laupäeval hõivatud ja see üritus jääb nägemata, kuid ralli ajaks teen kindlasti endale kalendrisse suure augu

Meeldivaid sprindi elamusi kõigile

Hinnad...(minu andmetel) sellised!!!
Kuni 7a. -Tasuta
7-15a. - 25.-EEK´i
16-... - 60.-EEK´i
Perepilet -120.- EEK´i

Mõtlesin , et tavaliselt ju midagi odavamaks ei lähe... ja ongi NII!
Lauluväljak.ee hinnad järgmised:
täiskasvanutele 75.-
lastele 25.-
Eks siis kohapeal selgub...

7-15a. - 25.-EEK´i
16-... - 60.-EEK´i
Perepilet -120.- EEK´i

Lauluväljak.ee hinnad järgmised:
täiskasvanutele 75.-

lastele 25.-
Eks siis kohapeal selgub...

200 kg... Pole probleem
paar sõna sellest nüüd ka esilehel...
http://www.rallifoorum.ee/?go=news_detail&news_id=196
Tore, et siinsed külastajad ka rajal häid tulemusi näitavad:) Tubli!
http://www.rallifoorum.ee/?go=news_detail&news_id=196
Tore, et siinsed külastajad ka rajal häid tulemusi näitavad:) Tubli!
Kasuta ikka turvavööd ka!