Ralliportaali worldrallynews andmetel avalikustab Suzuki lähima paari kuu jooksul oma WRC auto! See baseerub täiesti uuel sõidukil Swift, mis on suurem kui Ignis ja Liana. WRC auto saavad ehitada ainult WRC-sarjas osalevad meeskonnad, seega võib oodata Suzuki meeskonda WRC autoga rajal juba järgmine aasta
See on küll väga positiivne et uusi tootjaid tuleb juurde. Jääb üle vaid loota et asi tuleb konkurentsivõimeline ning et Urmo sellega sõita saaks.
edit: ja veel ma olen seda nime "Swift" siiski kusagil kuulnud. Ilmselt kasutatakse seda nime mingi mudelil Jaapani turul aga mine tea. Ma neid Suzuki mudeleid eriti ei tea ka.
kui nüüd vaid veel mitsu alt ära ei hüppaks ja koda püsiks "täisliikmena" pluss siis veel suzuki, oleks pilt juba üsna hea. paraku aga nii helge see tulevik ei ole.
Fulber kirjutas:kui nüüd vaid veel mitsu alt ära ei hüppaks ja koda püsiks "täisliikmena" pluss siis veel suzuki, oleks pilt juba üsna hea. paraku aga nii helge see tulevik ei ole.
Ja ega ju Fordi tulevikki teab mis kindel ole. Aga loodame ikka parimat, kõik koos
See on küll positiivne uudis. Urmol tuleb nüüüd kõvasti hakata tulemusi näitama. Ta võiks veel paar korda oma vana Suzuki masinaga tehase Suzuki meestele kott mahe tõmmata Siis on ehk võimalus saada WRC sarjas tehase tiimi sõitjaks. Kuigi see tõenäosus on väga väike.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi