WRC 3
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
kuna test rallisi ei jõudnud sõita siis valisin Argentiinaralli.Võrdluseks võtsin siis Kolini.Oma skodilaki EVO3 ga tegin järgmised ajadKolin kirjutas:Team Mitsubishi alustas rünnakut Argentiina käänulistel kuid kiiretel teedel
Peaks mainima oli ülimalt nautitav ja riskipiiril sõit. Kui välja arvata mõni pisike näpuviga oli kõik super hea. Uus Mitsubishi EVO VIII WRC 04 on kõvasti edasi arenenud ja tublisti kiiremaks muutunud.
Niisiis minu ajad
SS1 3:19,77
SS2 5:27,92
SS3 5:38,90
SS4 5:14,82
SS5 5:25,28
SS6 3:26,60
SS7 4:49,61
SS8 5:48,30
SS9 2:19,42
Üldaeg 41:30,62
Järgmine võiks olla Austraalia
SS1 3:44,90
SS2 5:47,64
SS3 5:55,16
SS4 5:42,55
SS5 5:58,35
SS6 3:51,28
SS7 5:31,72
SS8 5:58,22
SS9 2:41,34
ÜLDAEG 45:11,16
kodal esialgu võimu vähe aga küll see ka tuleb.kui võrrelda Kolini aegu ja minu aegu siis jään üsna stabiilselt alla mis on hea märk
Oled nüüd ametlikult WRC3 RFC võistleja ja meeskonnaks Skoda Motorsport! Welcome virutaal "rallihullude" seltskonda!erry kirjutas:No nii , mul nüüd ka expert lahti sõidetud , jäänud veel kodal evod lahti sõita ja siis läheb kimaks

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Nii ta on jah. Eks siis ole näha, kes esimesena rajale jõuab. Ise üritan oma ajad kindlasti enne neljapäeva üles riputada. Neljapäeval Neste rallile sõit!Kolin kirjutas:Nii siis tänasest on WRC3 uus hooaeg pihta hakanud.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
aix
Kas sobib, kui lükkaks ees seisva ürituse puhul tulemuste kirja paneku järgmisesse nädalasse?Strike kirjutas:Nii ta on jah. Eks siis ole näha, kes esimesena rajale jõuab. Ise üritan oma ajad kindlasti enne neljapäeva üles riputada. Neljapäeval Neste rallile sõit!Kolin kirjutas:Nii siis tänasest on WRC3 uus hooaeg pihta hakanud.
Ma täna ei jõua sõita ja kui ma homme sõidan, siis pole arvutit, kuhu ajad panna. Neljapäeva hommik kell 7 läheb aga juba laev suurte ootuste maale. kuidas rahvas arvab?
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
No aga siis hiljemalt esmaspäeva õhtuni võib venitada. Selleks ajaks peaks ajad üleval olema. Mina olen isiklikult nõus, et esimese etappi ajad võib veel esmaspäeval ülesse panna. Seoses sellega, et paljud lähevad Soome Markkole ja Urmole pöialt hoidma
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Võib ikka olla! Mis autoga sa sõita tahaks?tommi kirjutas:Kas erasõitjaid võib ka olla? Kõik tiimid on täis ma vaatan.
Viimati muutis Strike, 03 Aug 2004, 19:12, muudetud 1 kord kokku.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Re: aix
aix kirjutas:Kas sobib, kui lükkaks ees seisva ürituse puhul tulemuste kirja paneku järgmisesse nädalasse?Strike kirjutas:Nii ta on jah. Eks siis ole näha, kes esimesena rajale jõuab. Ise üritan oma ajad kindlasti enne neljapäeva üles riputada. Neljapäeval Neste rallile sõit!Kolin kirjutas:Nii siis tänasest on WRC3 uus hooaeg pihta hakanud.
Ma täna ei jõua sõita ja kui ma homme sõidan, siis pole arvutit, kuhu ajad panna. Neljapäeva hommik kell 7 läheb aga juba laev suurte ootuste maale. kuidas rahvas arvab?
No mulle sobib, aga kalendrit ma edasi lükata kahjuks ei saa. Siis oled sunnitud järgmine nädal sõitma kaks rallit. Arvan, et esmaspäeva õhtu on siis viimane termin millal siia Monte aegasi postitada ilma, et +10 seki kukuks.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Muidugi võib. Mida tihedam konkurets ja rohkem osavõtjaid seda parem. Peaasi, et jälgivad kõik reeglit AUSUS!!! Kui sellega ok siis kõik muu ka OK!Kolin kirjutas:Sõltub mida Sparco ja Strike arvavad. Aga ma arvan, et ikka võib. Millise autoga tahad osaleda?

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Mis pezoo?? Parim auto erasõitjale on alati olnd ju Ford, kas sa siis ei tea?tommi kirjutas:Pezooga näiteks, see nagu popp erasõitjate autoStrike kirjutas:Võib ikka olla! Mis autoga sa sõita tahaks?tommi kirjutas:Kas erasõitjaid võib ka olla? Kõik tiimid on täis ma vaatan.

gaas on endiselt laiffi
Panen siis sind õhtul kirja Peugeot 206WRC erasõitjaks. Ja loodetavasti sõidad siis kogu hooaja kaasa ja võtad tehase meestelt punkte.tommi kirjutas:Pezooga näiteks, see nagu popp erasõitjate autoStrike kirjutas:Võib ikka olla! Mis autoga sa sõita tahaks?tommi kirjutas:Kas erasõitjaid võib ka olla? Kõik tiimid on täis ma vaatan.

Edu alanud hooajaks ja tuletan siis meelde kõigile, et hooaja esimese ralli Monte aegu ootan hiljemalt esmaspäeva õhtuks.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- I järgu kommentaator
Teen oma parima, kui sponsorid alt ei vea ja eelarve välja veab.Strike kirjutas:Panen siis sind õhtul kirja Peugeot 206WRC erasõitjaks. Ja loodetavasti sõidad siis kogu hooaja kaasa ja võtad tehase meestelt punkte.tommi kirjutas:Pezooga näiteks, see nagu popp erasõitjate autoStrike kirjutas: Võib ikka olla! Mis autoga sa sõita tahaks?![]()
Edu alanud hooajaks ja tuletan siis meelde kõigile, et hooaja esimese ralli Monte aegu ootan hiljemalt esmaspäeva õhtuks.
-
- Hooaja Kaval Ants
Tere ka minu poolt. Ka mina olen nõus esmaspäevaste aegadega sest ka minul on plaan Soome rallit vaatama minna koos Strikega.Tommi lisasin su täna päeval sõitjate nimistusse.Kronos Racing teami Peugeotiga number 14 all.13 numbri jätsin vahele kuna sellist numbrit ei ole tavaks välja anda!(kui aga midagi ei sobi või oleks vaja ringi teha siis anna sellest siin julgelt teada)Muidu kõigile ilusat alanud hooaega ning rallielamusi!:)
-
- I järgu kommentaator
Sobib!Sparco kirjutas:Tere ka minu poolt. Ka mina olen nõus esmaspäevaste aegadega sest ka minul on plaan Soome rallit vaatama minna koos Strikega.Tommi lisasin su täna päeval sõitjate nimistusse.Kronos Racing teami Peugeotiga number 14 all.13 numbri jätsin vahele kuna sellist numbrit ei ole tavaks välja anda!(kui aga midagi ei sobi või oleks vaja ringi teha siis anna sellest siin julgelt teada)Muidu kõigile ilusat alanud hooaega ning rallielamusi!:)