Lõin huvi pärast kokku ka kui palju kedagi on esikaheksasse pakutud ning sain,et ainult Winkelhocki nimi veel puutumata->Norisringil pakuti ka Pirrot ja Janiit.
Heh, korra teadmatusest pakkusingi Bleekemolenit tundub üsna andetu kuju seal olevat
>
0
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
Praegu tuleb mul mrali arvutustest kokku 335 aga tegelt peab olema 336 niiet keegi on puudu. Tegin midagi sarnast ka excelis, seal sain Albersile ja Alesile ühe rohkem kui siin ja Schneiderile ühe vähem :S Mis aga kõige hullem, olin xausilt ühes ennustuses mõned punktid ära varastanud kirjutades liiga kiiresti ja kirjaviga tuli sisse
Nii, leidsin mitmeid vigu oma exceli tabelist Olin mitmel korral kui mrali või keegi teine (mraliga juhtus see kõige tihedamini ) oma ennustust muutnud oli, selle excelis muutmata jätnud Kuna etappide võitjad ei muutunud siis noid ma siin muutma ei hakka aga korrektne üldseis peaks välja nägema selline:
nimh kirjutas:Heh, korra teadmatusest pakkusingi Bleekemolenit tundub üsna andetu kuju seal olevat
Vaatasin DTMi kodukalt tema tulemusi ja ta on seal üks noorimaid sõitjaid (temast nooremad on vaid Mücke ja Janis), pealegi on eelmise aasta Astra V8 Coupe sarjas hetke aeglaseim auto kui ma ei eksi.
2000. aastal sai küll Saksa F3-s 16. koha
Eelmisel aastal tal DTM-is üks 7.koht,seda kodusel Zandvoorti etapil.Aga vana Astra...see on märksa aeglasem ka kui need neli CLK-d (Mücke,Janis etc).
Erki kirjutas:
nimh kirjutas:Heh, korra teadmatusest pakkusingi Bleekemolenit tundub üsna andetu kuju seal olevat
Vaatasin DTMi kodukalt tema tulemusi ja ta on seal üks noorimaid sõitjaid (temast nooremad on vaid Mücke ja Janis), pealegi on eelmise aasta Astra V8 Coupe sarjas hetke aeglaseim auto kui ma ei eksi.
2000. aastal sai küll Saksa F3-s 16. koha
See on tõesti hea ja hästi tehtud. Kõik on hästi läbi mõeldud. Sealt on võimalik kõik vajalik info kätte saada ennustuse kohta.
Lase samas vaimus edasi!!!
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kasutasin sarnast tabelit Excelis tulemuste arvutamiseks. Mõtlesin et panen siis juba üles ka et siis kui keegi mingi vea märkab saab kohe torkida. Ma ju võin ka eksida, olen inimene! Ja kindlasti katsun samamoodi edasi minna.