MOC= CMR4 = Arcade
Minu jutu mõte on nagu see, et kui mäng on õige simlaator, siis lihtsalt klaveriga peab olema nii rakse mängida, et enamik inimestest ei oska sõitagi ja rool on kindlalt kiirem viis edasiminekuks. CMR4 sa pead omandama mingi erilise sõiduviisi, et rooliga kiiresti edasi saada. CMR4 ei tundu olevat nagu sellist asja understeer, klaveriga, nigu vajutad, rattad maksimaalselt välja pööratud, seega Cmr's on neil max grip. Rooli sa ei suuda ühest otsast teise vehkida. RBR-is peaks asi nii olema nagu Live For Speedis ja päris maailmas, et rattad risti tekib autodel understeer ja kaovad teelt otse

Ei ole ülbus, aga lihtsalt ei meeldi see CMR kaitsmine ja kui keegi ütleb, et cmr 4 on reaalsus, siis ma lähen eriti närvi ja ülbeks

Codemasters on raha tegija firma, neid absull ei huvita, mis neil mängus tuleb, see tsitaat, mis ma panin siia, see asi käibki seal mitte kaugel sellest.
RBR-i juhitavust on juba nii palju kiidetud. Reviewde scoorid tulevad halvad sellepärast, et mingi shooteri jobu mängib seda puldiga või kasvõi rooliga, paneb sada korda laksu ja põhiliselt review koosneb: see mäng on raske, see on krdi raske, täitsa võimatu, no ikka jube kui raske ja targad asjad unustatakse nagu ära. Alles hiljuti tuli välja üks hea review, mis andis välja kaks scoori, simraceri silmadest ja arcade silmadest.
Sim: 91%
arcade:71%
Arcades ütles miinusteks:
1)it's hard
2)It's damn hard
Ühesõnaga kui kellegile ei meeldi mu jutt siin, siis oled sa see arcade poolne tavamängija, mitte selline simfan, kes üritab kogeda pärisrallile võimalikult lähedast elamust. Mina sõidan Live For Speedi ja sellepärast olen arcade vihkajaks hakanud ja need NFSU-d ja asjad mis välja tulevad, sõidan niisama läbi
Ja see, et ma cmr's aeglaselt sõidan, seisneb harjutamise taga. Harjutamises seisneb enamvähem su kiirus. Ja tippaegu võib peaaegu igaüks teha, lihtsalt mõnel läheb tippaegadeni jõudmiseks 100 ringi vaja, mõnel 1000 või 10 000. Ja kui sa mängid midagi sellist nagu LFS ja siis CMR, siis tippaegadeni jõudmiseks läheb rohkem 10 000 ringi cmr-s , kuna sa pead juhitavuse 100% ümber harjutama.
Tegelt, ma ei teagi, mida ma siin nii pikalt jaman, aga kõik näevad juba, mis sellest mängust tuleb ja tahavad developeritele rohkem kasu saada, et saada mängule ka järg