Eile sai proovitud WRC esimest versiooni üle aastate ja peab tunnistama, et kaotasin ralli Väga harjumatu see juhitavus seal. Aga kui ühe ralli juba ära sõitsin siis teisel oli juba hoog üleval. Kunagi võiks teha mingi sellise test ralli näit WRC,WRC II,WRC3 ja WRC4 ja ühe ralli ja igast mängust näit 3 katset See oleks päris fun, sest igal mängul ju tegelt erinev sõidustiil ja juhitavus.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:Eile sai proovitud WRC esimest versiooni üle aastate ja peab tunnistama, et kaotasin ralli Väga harjumatu see juhitavus seal. Aga kui ühe ralli juba ära sõitsin siis teisel oli juba hoog üleval. Kunagi võiks teha mingi sellise test ralli näit WRC,WRC II,WRC3 ja WRC4 ja ühe ralli ja igast mängust näit 3 katset See oleks päris fun, sest igal mängul ju tegelt erinev sõidustiil ja juhitavus.
Ma rvan, et kõigil ei ole kõikki WRC versioone olemas. Ühed nendest oleme meie Fulberiga ja muidugi Kucoch
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
No jah seda ma tean. Mul ka endal WRC pole, aint WRCII ja 3. Ma niisama käisin selle idee välja.
Kuidas Tean Citroen hooajaks valmistud? Kus testite ja kas järgmise nädala hooaja avastardiks positiivselt meelestatud?
>
0
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:No jah seda ma tean. Mul ka endal WRC pole, aint WRCII ja 3. Ma niisama käisin selle idee välja.
Kuidas Tean Citroen hooajaks valmistud? Kus testite ja kas järgmise nädala hooaja avastardiks positiivselt meelestatud?
hetkel oleme testimistega seal maal, et autodeni pole veel jõudnud. hetkel testime Kükametsas rallitunkesid. Kolinil olid varrukad tiba pikad, mina selle eest pean minema, esimest korda ralli ajaloos, rajale sparco uute lühikeste pükstega. lisaks veel see häda, et citroen tellis mingil arusaamatul põhjusel kuuesõrmepesaga rallikindad. seega peame praegu testima ka uut lisanäppu.
ei, pole hullu, varsti pidavat ikkagi autodeni ka jõudma.
Strike kirjutas:No jah seda ma tean. Mul ka endal WRC pole, aint WRCII ja 3. Ma niisama käisin selle idee välja.
hetkel oleme testimistega seal maal, et autodeni pole veel jõudnud. hetkel testime Kükametsas rallitunkesid. Kolinil olid varrukad tiba pikad, mina selle eest pean minema, esimest korda ralli ajaloos, rajale sparco uute lühikeste pükstega. lisaks veel see häda, et citroen tellis mingil arusaamatul põhjusel kuuesõrmepesaga rallikindad. seega peame praegu testima ka uut lisanäppu.
ei, pole hullu, varsti pidavat ikkagi autodeni ka jõudma.
No loodame, et siis te rallimasinad pole lahtise katusega ja suverehvidega, sest sellega läheks teil Montes raskeks
>
0
Michael Park R.I.P
aix kirjutas:
Subaruga 4500km fordiga 2500 km teistega on sõidetud ca.300km
Nju vat siis. Mul Subaruga u 3000km, Fordiga 7500 ja kõige vähem Peugeotiga mingi 200 vist. Teistega kõigiga üle 1000km.
Sul on ikka juba kõvasti kogemust. Sa oled Fordiga juba rohkem sõitnud, kui mina kõigiga kokku. Mitu tundi sa päevas rooli/puldi taga oled?
Ei ole viimasel ajal peale test rallide sõitmise üldse mängu taga istunud. Kui aega on olnud siis olen seal ikka veetnud unetuid öid. No kui mäng sai ostetud siis sai ika istutud poole ööni ja mängitud. Kui WRCII oleks km lugeja peale olnud siis kindlasti oleks seal Fordil kilometraaz üle 10 000km olnud. Eks mõned rallid lihtsalt meeldivad nii, et sõidad ja sõidad neid ja ära ei tüdine.
>
0
Michael Park R.I.P
Täna siis viimane päev reeglite järgi, kui võib Monte tarvis trenni teha.
Ja test rallid tundub, et jõudsid kõik ära sõita vaid 3 sõitjad: Aix, Reix, Strike. Eks siis saab näha, mis esmaspäeval algaval hooajal toimuma hakkab rajal.
>
0
Michael Park R.I.P
Tere kiiruse hullud!
Soetasin ka omale wrc3 ja põnev mis põnev.
Nagu aru saan erasõitjaid mängu ei võeta aga proovin teie reeglite järgi kaasa sõita.Jama ainult , et km-d on veel vähe sõidetud.Kiman Fordiga ja alles700km seljataga.
edu teile algavaks hooajaks
erry kirjutas:Tere kiiruse hullud!
Soetasin ka omale wrc3 ja põnev mis põnev.
Nagu aru saan erasõitjaid mängu ei võeta aga proovin teie reeglite järgi kaasa sõita.Jama ainult , et km-d on veel vähe sõidetud.Kiman Fordiga ja alles700km seljataga.
edu teile algavaks hooajaks
Tere tere. Kui soov võid meie meistrikatega liituda. Skoda meeskonnas üks koht täitsa vaba veel hooajaks. Ja omast kogemusest võin öelda, et Skoda pole mitte just halb auto WRC3 mängus. Võid proovida ühe test ralli ära sõita, mis eelmisel lehel kirjas. Rootsi Soome ja Kataloonia katsed. Siis saad aimu Skodast. Kui evod kõik lahti veel pole siis võid extreme autoga sõita Wales Rally GB läbi ja pead lõpetama 3 hulgas siis kõik rallid ja autod lahti. Anna siis teada, kas huvi on.
>
0
Michael Park R.I.P
tommi kirjutas:Maisaa aru mis autodega te seda hooaega sõidate ikkagi? nende evodega või nende wrc-dega mis mängu alguses kohe olemas on?
sõidame WRC autodegal. Aga igal WRC autol on 5 evo, mis vaja lahti enne sõita kui auto maximum töövõime saavutab. Iga läbitud 100km tagant on kõik evod lahti kui ma õieti mäeltan. Autodeks ikka täitsa tavalised WRC autod.
>
0
Michael Park R.I.P
erry kirjutas:Huvi on , paraku pole extreme ka lahti nii , et hõõrumist on kõvasti. kui jõuan kõik lahti mängida siis olen skodilakiga nõus kimama küll
Kui sul 700 km seljataga siis varsti juba 1000km täis ja peaks kõik evod lahti olema ja rallid ka. Proovi nvahetusel, kui aega need puudu olevad 300km ära sõita siis extreme auto. Tule sellega Rally GB 3 huka ja siis on kõikide WRC autode evod lahti. Siis saad hooaega Skodaga sõita. Reeglid loe üle enne ja siis tutvu punktisüsteemiga jne..
Kui oled kindel sõitja siis lisame sind sõitjate nimistuse?
>
0
Michael Park R.I.P
Kolin kirjutas:Nii siis esmaspäevast läheb tuliseks andmiseks. Team Citroen on valmis andma kõva lahingut teile.
Jah nüüd testid lõppenud ja esmaspäevast läheb andmiseks. Saab näha, kas Monte salapärased ja libedad teed nõuavad ka sellel aastal katkestajaid. Edu igaljuhul kõigile algavaks hooajaks ja FLAT OUT!!!
>
0
Michael Park R.I.P