Hommikut. Päris ilus algus päevale, pole juba ammu tulemusi vaadates nii ilusat pilti näinud, Märtinilt isegi katsevõit ja puha! Aga see alles algus ja kõigest 6km, aga lootus on niimoodi lõpuni läheb.
Hommik härrased !!!Tore algus Markkolt igal juhul.Jääb üle loota ,et hoiab tempot ja pakub kõva pinget kõigile kes nädalavahetusel foorumit külastavad.
Gaffer kirjutas:Kolmest inimesest 3 Rapla inimest....kes on tõelised ralli fanatid siin Eestis
Warmboldi mehaanikud pole vist Focust vormi saanud peale testidele tehtud katust...+16.1 Solkule
hehe. Te ei pand tähele, aga tegelikult käis cruiser ka vahepeal luuramas Kahjuks arvutiga mingid jamad üle 1he Internet Exploreri avamine ajas arvuti nii kooma, et toas läks lausa palavaks
Gaffer kirjutas:Olen 2 tundi kuulanud raadiot - 98% muusikat, 1% lööklauset (This is crash.net) 1% mingit juttu ringrajasõidust
Aga noh...kui katsed peale hakkavad, ehk teevat juttu rallist ka
Hmm.. Siiski, tahaks ka käima saada... Ise ära proovida
aga kas keegi oskab mida teha kui avab selle akna ja ei hakka bufferdama, vaid ütleb et ready ja siis heli tulema ei hakka.
Carlos kirjutas:Vajuta "Play" ka...
Tegelt mul hakkas iseenesest mängima.
hehe. Seda ma ikka oskasin teha, aga ei hakka :S Aga see polegi tähtis
Tähtis on järgnev:
Rallyforum.com'is kirjutas üks tüüp sedasi:
According to one norwegian media, Petter Solberg is in trouble!
They claim that one of his front wheel bearings probably is loose, and that they have to change it. Also, they say that there were something wrong with his engine, forcing him to run the second SSS with the engine in "safe mode". Due to the fact that there are only a 10 minutes service before SS3, the mechanics may have trouble fixing the car in time.
see Safe Mode asi nats kahtlane, sest aeg oli tal ju päris hea ning safe mode ja normal mode vahe peaks ikka suurem olema. Aga eks näis, loodame, et midagi hullu ikka ei ole ja saab edasi sõita
No tervitused ka minu poolt. Loodetavasti nüüd uus Ford toob Markkole siit rallilt head punktid ja ta lõpetab sellel aastal, eelmisel pooleli jäänud töö.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P