Vihm jääbki siis ära... kahju, oleks huvitav sõit tulnud
>
0
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
Milleks oli vaja minu posti modida ja nagu ma ei teaks, et jäämees on õige vastus ja nad teevad seda minutihinna pärast, aga need küsimused on ikkagi liiga idiootsed.
Ära pahanda, see oli kõigest nali
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
Nüüd enam ei saagi aru kelle kirjutatud see roheline tekst on, RudiTurbo või kellegi teise .... Aga vahet pole, sõit oli nagu ta oli, suurema osa ajast tukkusin.
Ei näind sõitu,kuid Prantsuse etapid on kuivas paistnud silma mitte just põnevuse poolest,lisaks pole seal ka eriti katkestajaid olnud,nagu ka tänagi.Siiski,MS imestrateegiat oleks tahtnud näha...
Parim dzouk aga siin.Kes saksa keelt ei mõista,siis:aserid tahavad kah omale F1 etappi...
Ega oligi ette näha et kui juba Bahreini sugune miniriik (alla 100 000 elaniku vist) sai omale F1 etapi, miks siis ka teised ei või. Varsti tulevad tuktid ka välja oma pakkumisega Beringi merele ehitatud jäärajaga.
RudiTurbo kirjutas:no krt, kui muudad, siis peab olema ka kes muutis krt :@
Muidu mõeldake, et alguses kirjutan ühte asja sis teist ja lõpeta see minu postide modimine!
RudiTurbo kirjutas:no krt, kui muudad, siis peab olema ka kes muutis krt :@
Muidu mõeldake, et alguses kirjutan ühte asja sis teist ja lõpeta see minu postide modimine!
Kes siin mida muutnud on nüüd?
See asi on arusaamatu. Ei ole ka veel pihta saanud kes mida muutis või kes mida tegi.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
irw Erki tjah, aga xaus, nimh, Kolin ja kõik kes veel moded on, on nagu sellised korralikud moded, kes mingeid selliseid jamasi ei teeks
Aga miks see foorum ei näita, kui mingi mode editib posti? Ja tavaliselt kirjutatakse ikka alla kui keegi editib ja selline edit on nagu üldse mõttetu, mis mulle tehti
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
Aga mind hoopiski sellised totrad küsimused peletavad. No oleks ometi midagi keerulisemat, saaks siis rohkem asjalikke F-1 fänne helistama ja võidulootus suurem.
Näiteks:
Millise ajaga läbis Ayrton Senna oma viimase ringi Vormel Ühes?
A) 1:24.887
B) 1:27.003
Või siis selline:
Mis põhjustas Michael Schumacheri katkestamise 1991. aasta Belgia GP-l?
A) Käigukasti rike
B) Siduri rike
>
0
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
See oleks juba jah midagi etemat ja ma helistaks sinna mitu korda enne kui on midagi rasket ja ma tean vastust, sest siis tean, et teise vastajaid pole nii palju ja on suurem võiduvõimalus
>
0