Nüüd olemas kõik nii nagu peaksreix kirjutas:Siis on hästi

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Sry oli jah see nimi valesti.reix kirjutas:Strike kirjutas:Kuidas teil ajaga on, kas vajate terve kuu või suudame selle ralli näiteks ära sõita 2 nädalaga? Et siis võiks ajad olla üleval 19 Juuli??
Minu poolest võiks kohe teise test ralli kah sõita.
PS. Strike, Skoda sõitja nimi on Rait mitte Rain
Ehk isegi jõuab aga pead ma ei anna.Strike kirjutas:Mehhiko test näitas, et tulemas on põnev ja tasavägine hooaeg! Kas siis jõuaks, kui 31.07 oleks viimane päev? Kõik konkurendid on olulised!!
Ma loodan, et jõuame selle ära sõita, kui 1 september alustame. Mina võin sellega alustada ka näit 15 august vms... Kuidas teistel ajaga on ei oska öelda. Ja vahepeale veel tuleb müügile ka RB Rally ja seegi vaja ära testida.Kolin kirjutas:Ausalt öelda ei jõua uue hooaja algust ära oodata.Ei tea kui uue hooajaga alustada nt. 1 september kas jõuame enne WRC 4-ja tulekut lõpetada. Või alustaks varem. Paneks mingi kindla kuupäeva paika millal uus hooaeg algab.
See on muidugi minu arvamus. See, et me uut hooaega sõidame SR: süsteemis on muidugi tervitatav ja põnev
Iga läbitud 100 kilomeetrit annab ühe evo ehk siis ühe numbri mis teeb auto paremaks ja v-o ka kiiremaks.Pärast 800 km vist, saad ka bonus auto lahti aga samas on ka üks pettus võimalik, nimelt sõida üks extream auto lahti ja tule sellega inglise rallil vähemalt kolme hulka ja sul on kõik autod lahti.reix kirjutas:Ma tahtsin seda küsida, et mille järgi ikkagi wrc 3 -s neid autode versioone saab lahti? (Seal auto valikus on ju numbrid auto nime all 1, 2, 3, 4, 5)