Irw, ma olen sõitnud nii, et sõber ajab kõrval naerma ja panin kohe laksu ja mõtlesin, et mis siis oleks kui päris rallis kaardilugeja ajab sõitja naerma ja nagu näha, ei oldki midagi erilist
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
Irw, ma olen sõitnud nii, et sõber ajab kõrval naerma ja panin kohe laksu ja mõtlesin, et mis siis oleks kui päris rallis kaardilugeja ajab sõitja naerma ja nagu näha, ei oldki midagi erilist
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
Täitsa naljakas ja üsna uskumatu situatsioon tõepoolest
Kus seda enne nähtud, et legendi lugemise vahepeal kaardilugeja eesmärgipäraselt piloodile naeru peale üritab ajada.
Mis siis järgmiseks? Hakkavad õhtuse filmi sisu arutama kiiruskatse ajal?
See link mille Frank andis (http://www.btinternet.com/~ukf1.net/wrc ... urkey.html) on natukene pikemalt seda Märtin-Park vestlust, või siis ei pannud ma Kanal2 kokkuvõtte ajal seda tähele...kui Park hakkas Derek Ringeri häälega (oti aktsendiga) legendi lugema See tegi meestele ikka tõsiselt nalja