WRC 3

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
reix
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas reix »

Ei ole pealegi citroenis, kui ma saaks peugeoti, siis oelks hea, aga kui sa ise just tahad mitsuga edasi olla, siis on teine asi juba :)
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

Postitus Postitas Sparco »

reix nagu juba enne ytlesime valime hoaja lõpu edetabeli järgi ning sinu kord siis,kui sinust eespool olevad sõitjad on valinud,kui aga Fulberiga kokkuleppele jõuate siis teine asi... :oops:
reix
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas reix »

Ei ma täiesti tean seda asja ja ega ma nii väga tügigi sinna citroeni, ma praegu just ootangi johunni otsust, et kuhu ta edasi asub sõitma ja fulber on juba ju citroenis kirjas ja ma ei näe mingit probleemi.
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

Postitus Postitas Sparco »

loodame et saad hea auto et ennast tõestada aga eks ta ole omale raske ikka kohta leida kui kõik seda otsivad ning luuravad ;)
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

johunn kirjutas:järgmisel hooajal lööks küll võistlustel kaasa, kuid pigem eratiimis. see hooaeg läks pidevalt ajaga raskeks, osadele rallidele ei jõudnudki. las parem keegi teine võtab koha subarus, sõidan järgmisel hooajal rallisid eratiimis. autot ei ole veel valinud a arvatavasti mitsu või ford. igatahes edu...
olen paar nädalat eestist eemal nii et ei saa osa võtta üritustest, mis teil plaanis, kuid kui tagasi siis pyyan anda tubli lahingu ;)
Vot selline oli Johunni sõnum mõned päevad tagasi tundub, et ta nõus ka Mitsu all sõitma. A peame ta vist ikka ära ootama kuigi eks võime Reixi ju panna Peugeoti kirja ja siis kui Johunn soovib ise sellega sõita võime ümber muuta. Ise loodan, et Johunn on Mitsu tehasemeeskonna kohaga rahul.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
reix
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas reix »

Kas Mixa ei taha kaasa lüüa kuskil tiimis? kast foorumist veel kedagi huvitatud pole? Loodame et on, võiks järele uurida kah.
Strike
Moderaator
Moderaator

reix kirjutas:Kas Mixa ei taha kaasa lüüa kuskil tiimis? kast foorumist veel kedagi huvitatud pole? Loodame et on, võiks järele uurida kah.
Mixa hakkab test rallisi kaasa sõitma temaga on mul juba räägitud teemaväliselt. Ja sõidab endiselt privaat Fordiga.

Michael Park R.I.P
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Postitus Postitas Fulber »

jah, teeme siis nii, et võtan siis citroeni pakkumise vastu ja lahkun(ajutiselt) mitsubishist. :)
reix
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas reix »

Millal see esimene test ralli täpselt toimub?

Osad tehasemeeskonnad pole veel sõitjaid täis :?
reix
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas reix »

Tahtsin lisada veel seda, et ükski meeskond pole mind palganud ehk ei kuulu siis ühtegi meeskonda. Kui johunn ära täpsustab, kus ta sõitma hakkab, siis ütlen minagi kus sõitma hakkan. Tänud.
Strike
Moderaator
Moderaator

reix kirjutas:Millal see esimene test ralli täpselt toimub?

Osad tehasemeeskonnad pole veel sõitjaid täis :?
Test ralli aegu ootan kuni 30 juuni õhtuni!

Michael Park R.I.P
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

See test ralli saab põnev olema. Saab ka uut autot otseses võistluses testida. :D
Kahjuks ei saa ennem seda proovida kui suur kiire möödas st. kui tuur läbi saab. Siis saab jälle korralikult sõitmisele pühenduda. Igatahes kõik konkurendid peavad kõvasti Citroenidega arvestama. :wink: See test ralli tuleb igati lahe ja põnev. :P

PS: Vaatan, et veel on vaba viis tehase meeskonna kohta. Vaatan mis teha annab äkki suudan leida ühe tegelase kes on ka sellest võistlusest huvitatatud. Oleks igati vägev kui sõidaksid ikka kõik tehase teami masinad ja veel lisaks ka mõni erakas. Siis oleks ikka oht ka punktidest ilma jääda kehva esituse korral.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Strike
Moderaator
Moderaator

Kolin kirjutas:See test ralli saab põnev olema. Saab ka uut autot otseses võistluses testida. :D
Kahjuks ei saa ennem seda proovida kui suur kiire möödas st. kui tuur läbi saab. Siis saab jälle korralikult sõitmisele pühenduda. Igatahes kõik konkurendid peavad kõvasti Citroenidega arvestama. :wink: See test ralli tuleb igati lahe ja põnev. :P

PS: Vaatan, et veel on vaba viis tehase meeskonna kohta. Vaatan mis teha annab äkki suudan leida ühe tegelase kes on ka sellest võistlusest huvitatatud. Oleks igati vägev kui sõidaksid ikka kõik tehase teami masinad ja veel lisaks ka mõni erakas. Siis oleks ikka oht ka punktidest ilma jääda kehva esituse korral.
No näe kadunud Kolin siis ka LeMansist tagasi :)
Kui sa saaks kellegi veel sõitma see oleks super. Mitsu ja Skoda kohad täitsa vabad hetkel. Nii, et kui sul keegi, kes sooviks sõita nendel kohtadel on ta igati teretulnud.

Michael Park R.I.P
reix
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas reix »

Endale ma sain otsuse tehtud, et kuhu meeskonda ma oma huvide jägi siiski suundun ja ma arvan, et ma saan selle otsuse kohe ära teha, sest tehase paiknemise osas see teisi ei tohiks häirida. Valikuks oleks Mitsu meeskond. Kui johun tahab sinna saada siis ta saab nii või tesiti, sest seal kkaks kohta hetkel vaba. Kui te mo selle teatega rahul pole, siis ärge vastu pead andke. :)
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Ma suutsin kah ühe inimese siia meelitada. Ta paneb ise siia võibolla homme oma postituse koos meeskonna sooviga.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Strike
Moderaator
Moderaator

Kolin kirjutas:Ma suutsin kah ühe inimese siia meelitada. Ta paneb ise siia võibolla homme oma postituse koos meeskonna sooviga.
Väga tore oleks, kui keegi lisanduks veel 'Skoda meeskonnaga ka MM rallidele!

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Arvan millegipärast, et Johunn soovib ka Mitsuga sõita järgmisel hooajal. Seega on veel vabad 3 meeskonna kohta 2 Skodas ning 1 Peugeotis!

Michael Park R.I.P
johunn
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas johunn »

Tervist. Kuna käisin Euroopas tiimidega läbirääkimistel ei olnud aega varem oma arvamust siia postitada.
Mitsu tiimi kohaga olin täiesti nõus, palk oli piisav, auto on kah meeltmööda, ainukese probleemina näen iseennast, kiirust jääb vajaka ning eriti ei ole aega testimiseks kah, kuid püüan anda endast parima ning osaleda kõikidel võistlustel.
Mis kuupäevaks test rally ajad siia tuleb panna?
Strike
Moderaator
Moderaator

johunn kirjutas:Tervist. Kuna käisin Euroopas tiimidega läbirääkimistel ei olnud aega varem oma arvamust siia postitada.
Mitsu tiimi kohaga olin täiesti nõus, palk oli piisav, auto on kah meeltmööda, ainukese probleemina näen iseennast, kiirust jääb vajaka ning eriti ei ole aega testimiseks kah, kuid püüan anda endast parima ning osaleda kõikidel võistlustel.
Mis kuupäevaks test rally ajad siia tuleb panna?
Oled siis järgmisel hooajal Mitsu meeskonnas. Ja test ralli aegasi ootan kuni 30 juunini!

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Kes vähegi huvitatud test rallidel osalema ja sõitma kaasa järgmist hooaega siis kiirustage. Pakkumisel veel 3 tehasemeeskonna kohta 1 Peugeotis ja 2 Skodas!!

Michael Park R.I.P
Vasta