WRC 3
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
No hard feelings at all!!Rhys Fulber kirjutas:siinkohal ka tiim mitsu poolsed vabandused hooaja lõpul tagasi tõmbumise eest. lugu meil tglt üsna lihtne. nimelt, nagu te teate kasutame me müügis olevat PS2-e. paraku see aga osteti siin korduvalt ära ja nii ei saanudki väga aktiivselt kõigist kihutamistest osa võtta.
hopefully no hard feelings!

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Kas tõesti siis sa ei saanud ühegi tehasetiimiga jutule, et sind enda värvide alla sõitma võtaksid? Sa ikka oled väärt tehase kohta eelmise aasta saavutusi vaadates. Seega loodan, et ainult test rallid osaled privaat meeskonnaga ja täishooajal ikka kuskil tehasemeeskonnas!Jälgija kirjutas:Mulle sobib see test ralli samuti hästi, eriti kui selle sõitmise ajaks on kaks nädalatselle aja jooksul saan kindlasti kärutatud. Autoks on mul Bozianilt renditu PUG 206

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Usun, et Sitikas, Pesukott on sinu palkamisest huvitatud kui vaid sa sellele lepingule alla kirjutaksJälgija kirjutas:võib olla on häda ka selles, et pean ennast liiga uhkeks ja heaks ning madala palgaga sõitma ei lähe (a'la CMR))

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Re: aix
[ Nagu ma aru saan võime sind järgmiseks aastaks Subaru nimistuse kanda? Peab veel Kolini ka siin vahel ära ootama, et kuhu meeskonda tema soovib siirduda.
Õige ootame Kolini ära, aga kuna sina ja Sparco olete juba Fordiga liitunud, siis üks Subaru koht jääb vabaks ikka. Kas ma nüüd esisõitjaks saan sõltub Kolinist
Õige ootame Kolini ära, aga kuna sina ja Sparco olete juba Fordiga liitunud, siis üks Subaru koht jääb vabaks ikka. Kas ma nüüd esisõitjaks saan sõltub Kolinist
Re: aix
Sa pead terve hooaja kõvasti tallama ja siis hooaja lõpus kes võidab saab minu auto pealt 1 maha rebidaaix kirjutas:Nagu näha stardin ma järgmine hooaeg numbri all 7.
Küsimus. Mis number autoga tuli Solberg maailmameistriks?
Teil on suhteliselt vähe võimalusi

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Fulber kuidas sinu endaga lood on, kas jätkad Mitsuga või vahetad meeskonda? Nüüd sinu kord valida!Rhys Fulber kirjutas:nii!
helistasin kolinile siin vahepeal ja ta andis oma hääleõiguse siis minu kanda. mees arvas, et võix see kord proovida CITROEN-i hoopis.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Kuuldavasti ei sõida Jussis kaasa rallisi enne sügist seega test rallidel on Subarus koht vaba. Kes tahab osaleda testidel Subaruga andku teada.
Kus meeskonnas soovib Johunn sõita? Reix nagu ma aru saan sooviks sõita Citroenist nüüd kõi oleneb sellest, kus meeskonnas Johunn soovib võistelda järgmisel hooajal.
Kus meeskonnas soovib Johunn sõita? Reix nagu ma aru saan sooviks sõita Citroenist nüüd kõi oleneb sellest, kus meeskonnas Johunn soovib võistelda järgmisel hooajal.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
See veic kahtlane jah, et kas need kõik täituvad. Sul pole veel mõnda sõpra, kes näiteks kasvõi sinu juures saaks sõitmas käia vms ja tahaks oselda ?reix kirjutas:Selline soov mul oleks jah, aga kas täitub se soov, seda me näeme veel.
Aga nats kahtlane üks asi, et kas kõik meeskonnad täituvadki?
Loodan, et Carlos ka tuleval hooajal sõidab mõne ralli kaasa.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
kui nüüd teine koht citroenis on veel vaba, siis katsetaks ka ehk vahelduseks siis sitikat. kui aga ei, siis põrutax vana-hea mitsuga edasi.Strike kirjutas:Fulber kuidas sinu endaga lood on, kas jätkad Mitsuga või vahetad meeskonda? Nüüd sinu kord valida!Rhys Fulber kirjutas:nii!
helistasin kolinile siin vahepeal ja ta andis oma hääleõiguse siis minu kanda. mees arvas, et võix see kord proovida CITROEN-i hoopis.

-
- IV järgu kommentaator
- Reactions: 0
Nagu ma aru saan Rhys Fulber hakkab citroeni teiseks sõitjaks, seega lõppesid minu läbirääkimised citroeni meeskonnaga ära. hetkel mul rohkem pakkumisi pole ja tuleb siiski test rallid oma era citroeniga sõita. 
Millal mina siis valida lõpuks kah saan?
veel nii palju, et Peugeoti meeskond on nõus moga lepingut sõlmima juhul, kui nõuan vähem palganumbreid
Oleksin sellega nõus ja liituks, kui nad järsku johunni ei võta 

Millal mina siis valida lõpuks kah saan?

veel nii palju, et Peugeoti meeskond on nõus moga lepingut sõlmima juhul, kui nõuan vähem palganumbreid

kui ihkad kohta citroenis, siis usun, et asi on orgunnitav. nagu ma ka mainisin, võin ka vabalt oma mitsuga edasi müdistada. seega saaxid endale ka hea tiimikaaslase, kolini näol.reix kirjutas:Nagu ma aru saan Rhys Fulber hakkab citroeni teiseks sõitjaks, seega lõppesid minu läbirääkimised citroeni meeskonnaga ära. hetkel mul rohkem pakkumisi pole ja tuleb siiski test rallid oma era citroeniga sõita.
Millal mina siis valida lõpuks kah saan?![]()
veel nii palju, et Peugeoti meeskond on nõus moga lepingut sõlmima juhul, kui nõuan vähem palganumbreidOleksin sellega nõus ja liituks, kui nad järsku johunni ei võta