WRC 3

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Õnnitlused siis Strikele minu poolt. Kõva hooaeg oli eriti hooaja teine pool.
Kahjuks olen nüüd vähemalt kaks nädalat asjast eemal. Aga sellegi poolest tänud Strikele, et ta sellise asja ära tegi ja seda eest vedas TÄNUD.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Kolin kirjutas:Õnnitlused siis Strikele minu poolt. Kõva hooaeg oli eriti hooaja teine pool.
Kahjuks olen nüüd vähemalt kaks nädalat asjast eemal. Aga sellegi poolest tänud Strikele, et ta sellise asja ära tegi ja seda eest vedas TÄNUD.
Aitäh õnnitluste eest. Suurimad tänud ka sulle, sest hooaja teisel poolel näitasid sa uskumatut kiirust ja olid stabiilselt headel kohtadel läbi terve hooaja. Õhtu poole riputan mõned ideed üles mis edasi oleks plaanis siin enne, kui sügisel WRC4 tuleb eks sa siis anna teada kas oled huvitatud projektist , kui tagasi oled!
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Külaline
Reactions: 0

Postitus Postitas Külaline »

Ühinen õnnitlustega oma meeskonna kaaslasele! Oli vahva ja siis järgmine kord jälle.
Strike
Moderaator
Moderaator

No nii nüüd siis hooaeg läbi ja aeg teha hooajast kokkuvõtteid.
Hooaja meistriks tuli Fordi sõitja Strike. Poodiumi hõbedasel astmel seisab Sitika sõitja Sparco ja pronksise karika sellelt hooajalt viis endaga Super hooaja teinud Mitsu sõitja Kolin.
Parim privaat sõitja oli välisvõistleja Mixa. Meeskondade arvestuses oli võidukas Ford, Citroeni ja Mitsu ees.

Järgnevalt on näha kuidas kohad rallidel jagunesid:

1. Strike 1 1 2 1 1 1 5 2 2 2 1 2 4 4 =114p
2. Sparco 4 2 3 3 3 2 3 1 4 1 2 3 2 1 =102p
3. Kolin 6 5 6 4 4 3 2 K 1 4 3 4 1 2 =78p
4. Aix 5 6 7 6 5 6 6 3 5 - 4 1 3 K =53p
5. Jälgija 2 3 4 5 7 7 7 - 6 3 5 - - 3 =48p
6. Rhys Fulber 7 7 8 2 6 4 1 K 3 6 - - K - =40p
7. Jussis 3 4 1 K 2 5 4 - - - - - - - =38p
8. Johunn - - 10 K 9 8 - - 7 5 - 5 - 5 =20p
9. Reix - - - - - - - - - - - 6 5 K =7p
10. Tarvvi - - 5 - - - - - - - - - - - =4p
11. Carlos - - 9 - - - - - 8 - - - - - =1p
12. Mixa - - 1 1 7 1 - 1 - - - - - - =42p* (oli eraldi arvetus privaatide oma)

Üldse oli hooajaks registreerunud 15 sõitjat ja neist 12st said ka sellel hooajal punkte. Ralli võidud jagunesid: Strike 6, Sparco 3, Kolin 2, Aix 1, Rhys Fulber 1, Jussis 1. Mixa võitis privaat arvestuses 4 rallit.
Kõik rallid sõitsid kaasa 3 sõitjat ja just nemad moodustasid hooaja lõpus ka esikolmiku. Hooaja esimesel poolel näitasid head minekut Rhys Fulber ja Jussis võttes mõlemad ka ühe ralli võidu, kuid hooaja teisel poolel ei osalenud Jussis üldse ühelgi rallil ja Fulberil jäi hooajast sõitmata 3 rallit ja samuti jäi 3 rallit sõitmata ka Jälgijal.

Hooaja kõige põnevam ja tasavägisem ralli peeti Türgi teedel, kus lõpuks mahtusid esimesed 7 sõitjat vaid 18 sekundi sisse :shock: ja esikolmik koguni 3 sekundi sisse. Asfaldi rallidel valitses Sparco ja Citroen võites hooaja 4st rallist 2.

Ega siin muud polegi öelda kui, et suured tänud kõigile kes võtsid veavaks selles võistluses osaleda ja konkurentsi pakkuda teineteisele. Loodetavasti testime siin veel enne WRC4 mõndasi uuendusi ja kui peaks ilmuma WRC4 tulevad kindlasti ka RFC WRC4 meistrikad.

Seega ilusat suve kõigile ja veelkord SUURED TÄNUD KÕIGILE!!! :wink:

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Kohe, aga teen ka ametliku pressika selle kohta, et Ford pikendas aastaks Strike lepingut. Seega esindan vähemalt veel ühe hooaja Fordi meeskonna värve. Seega nüüd, kui minu meeskond teada järgmiseks hooajaks saavad ka teised seda vastavalt punktitabelile valima hakata. Järgmine valija peaks olema Sparco. Saab näha kes teeb Sparcole pakkumise. Kuulujuttude järgi on Sparco meeskonda vahetamas, kas sellel ei tea ka tõepõhi all on?

Michael Park R.I.P
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

Postitus Postitas Sparco »

kõigepealt sooviksin tänada Striket selle suurepärase töö eest ning ka teisi kes võtsid vaevaks osaleda....
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

Ford BP Rallye Sport tegi ka minule ettepaneku järgmisel hooajal võistelda nende tiimis. Kuna palganumbrid ning konkurentsivõimeline auto sobisid, võtsin pakkumise vastu ning seega võib mind järgmine aasta sõitmas näha Strike meeskonnakaaslasena...... :D
Strike
Moderaator
Moderaator

Ja nüüd kui hooaeg läbi algavad kohe testid järgmiseks hooajaks. Ja selleks peetakse meeskondadele ja sõitjatele nö. käe soojas hoidmiseks ralli.

Ralli toimub Mehhikos ja koosneb erinevatest katsetest.
Ning testitakse Superralli süsteemi. Kuigi kõik sõitjad selle vastu on võiks ikkagi selle ära proovida, sest eelmisel hooajal sai ka juba mõnel rallil naljapärast arvutatud kokku kuidas oleks olnud seis peale esimest ja teist ringi jne..

Mina pakun välja sellise variandi kiitke heaks või pange pahaks. Igav üsna ju kui üldse enam sõita ei saa. Seega mõtlesin välja sellise ralli:

Rally Mexico 2004 (Superrally test):

Leg1:

SS1 El Reposo 1 (Argentiina SS1) 6,5km
SS2 Villa Albertina 1 (Argentiina SS2) 10,1km
SS3 Ascochinga 1 (Argentiina SS3) 11,0km
SS4 Complejo Pro Racing (Argentiina SSS) 6,1km

Leg2:

SS5 Mendenitsa 1 (Kreeka SS1) 6,1km
SS6 Drosohori 1 (Kreeka SS2) 10,0km
SS7 Dikastro 1 (Kreeka SS3) 9,3km
SS8 Lilea Parnassos (Kreeka SSS) 2,0km

Leg3:

SS9 Kourdali/Asinou (Küpros SS1) 4,8km
SS10 Koilinia/Foini (Küpros SS2) 7,2km
SS11 Orkondas/Stavroulia (Küpros SS3) 10,0km
SS12 Nata/Galatareia (Küpros SS4) 6,9km

Leg1: 33,7km
Leg2: 27,4km
Leg3: 28,9km

Total: 90,0km

Seega ralli toimuks Argentiina, Kreeka ja Küprose katsetel. Ja pikendasin ralli kogupikkust 12 kiiruskatseni ja seega on ralli kiiruskatsete pikkus kokku peaaegu 100km.
Ralli käib samade reeglite järgi nagu oli, et üks kord läbid katse ja kui läheb metsa siis läheb metsa. Ainus muutus on see, et katseid tuleb läbida seekord Time Trial modes ja sõita katsed läbi ajad kirja panna ja siis siia foorumise need üles. Kui keegi katkestab siis saab jätkata järgmisel ringil. Seega kui on huvi võiks selle süsteemi ka siis ära testida, et kes osutub parimaks ühepäeva sõitjaks. Kui teile sobib minu pakutud variant siis ootaks Kolini ja Jälgija tagasi ja alustaks ralliga 2 nädala pärast. Mis arvate ?? :roll:
Samas ootan ka äkki mõnel mõni parem idee kuidas sisustada seda aega mis nüüd tekib enne WRC4 tulekut.

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Sparco kirjutas:Ford BP Rallye Sport tegi ka minule ettepaneku järgmisel hooajal võistelda nende tiimis. Kuna palganumbrid ning konkurentsivõimeline auto sobisid, võtsin pakkumise vastu ning seega võib mind järgmine aasta sõitmas näha Strike meeskonnakaaslasena...... :D
Seega siis need kuulujutud vastasid tõele. Ole sa tervitatud Ford BP meeskonnas.

Michael Park R.I.P
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

väga meeldiv on liituda Fordi tiimiga......ja see superralli süsteem on Strikelt taas väga hea mõte. ise oleksin nõus seda kyll sõitma...
Strike
Moderaator
Moderaator

Sparco kirjutas:väga meeldiv on liituda Fordi tiimiga......ja see superralli süsteem on Strikelt taas väga hea mõte. ise oleksin nõus seda kyll sõitma...
Nagu näha on mu idee esimese positiivse vastukaja leidnud värkse meeskonna kaaslase poolt. Ootame siis teiste arvamusi ka, et hakata testima selle hooaja kõige pikemaks ja samas ka kõige raskemaks katsumuseks.

Michael Park R.I.P
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

jah seega saan esmakordselt võistlusolukorras testida ka Focust.
Strike
Moderaator
Moderaator

Sparco kirjutas:jah seega saan esmakordselt võistlusolukorras testida ka Focust.
Seda ma luban, et kruusal on sellega rohkem fun sõita kui Sitikaga:)
Mina saan sulle jagada häid kruusa setinguid ja sina mulle Sitikast kaasa toodud asfaldi kogemusi :wink: Kui see superralli idee toimib siis on plaanis vähemalt 2 rallit veel korraldada ja nende katseid juba vaadatakse üle ja seatakse võistlus valmiduse!

Michael Park R.I.P
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

Strike kirjutas:
Sparco kirjutas:jah seega saan esmakordselt võistlusolukorras testida ka Focust.
Seda ma luban, et kruusal on sellega rohkem fun sõita kui Sitikaga:)
Mina saan sulle jagada häid kruusa setinguid ja sina mulle Sitikast kaasa toodud asfaldi kogemusi :wink: Kui see superralli idee toimib siis on plaanis vähemalt 2 rallit veel korraldada ja nende katseid juba vaadatakse üle ja seatakse võistlus valmiduse!
kindlasti aitan enda nõuannetega tiimi nii kuidas jaksan.
ja järgmine meeskonna valija peaks olema Kolin
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

aix

Postitus Postitas aix »

Sain ka üle tüki aja jälle arvuti taha. Kõigepealt tänud meeldiva hooaja eest ja õnnitlused Strikele tiitlivõidu eest. Neljas koht pole paha ja mul on mille poole püüelda. Igal juhul on kergem esi kohta püüda, kui Strikel oma tiitlit kaitsta.
Johunnil ei soovita teamist lahkuda, sest vaatamata tagasihoidlikust hooajast käivad kuluaarides jutud palga tõstmisest ja pikemast lepingust. Mina sain Subaruga kokkuleppele ja hakkame testima Subaru 2004 aasta uuendatud versiooni, mis peaks olema kiirem kui endine, kuigi olulisi muudatusi ei tehta.
Võistluste muudatustega olen nõus, sest nagu ikka midagi ju peaks teisiti tegema ja mina lähen karavaniga kaasa.
Sõitsin eile igavusest kreekaralli esimese katse läbi ja kohe tegin ka isikliku rekord. Kui ma nüüd vaatan, mis katsed on soojendus ralliks välja valitud teeb see ainult rõõmu. Mina lähen püüdma esimest kohta.
Strike
Moderaator
Moderaator

Re: aix

aix kirjutas:Kõigepealt tänud meeldiva hooaja eest ja õnnitlused Strikele tiitlivõidu eest. Neljas koht pole paha ja mul on mille poole püüelda. Igal juhul on kergem esi kohta püüda, kui Strikel oma tiitlit kaitsta. Võistluste muudatustega olen nõus, sest nagu ikka midagi ju peaks teisiti tegema ja mina lähen karavaniga kaasa. Kui ma nüüd vaatan, mis katsed on soojendus ralliks välja valitud teeb see ainult rõõmu. Mina lähen püüdma esimest kohta.
Aitäh õnnitluste eest. Nagu ma aru saan võime sind järgmiseks aastaks Subaru nimistuse kanda? Peab veel Kolini ka siin vahel ära ootama, et kuhu meeskonda tema soovib siirduda. See on sul igati õieti öeldud, et tiitli kaitsmine ei saa mul kindlasti olema kerge, aga ma annan endast parima. Edu sulle test rallidel ja järgmisel hooajal.

Michael Park R.I.P
reix
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas reix »

Peugeot lõpetas minuga sidemed ära ja ma kavatsen test rallyd kaasa lüüa erasõitjana ehk siis oma rahakoti peal, aga auto pole veel kindel (teavitan hiljem).

Õnnitlused kah minu poolt Strikele, ja ta on seda esikohta väärt.
Samuti olen täiesti päri selle Super Rally süsteemiga. (Omalt poolt väike küsimus, et kas selle super rally süsteemiga on nii, et iga päev saab punkte kah, nendel testrallidel?)
Strike
Moderaator
Moderaator

reix kirjutas:Õnnitlused kah minu poolt Strikele, ja ta on seda esikohta väärt.
Samuti olen täiesti päri selle Super Rally süsteemiga. (Omalt poolt väike küsimus, et kas selle super rally süsteemiga on nii, et iga päev saab punkte kah, nendel testrallidel?)
Aitäh õnnitluste eest. Kas ma seda väärt olen see pole minu otsustada, aga nii see hooaeg kujunes, et enamvähem stabiilne sõit tõi selle aasta tiitli. Arvan, et nagu Aix ütles läheb selle kaitsmine mul väga raskeks sest hooaja lõpus olid kõik sõitjad väge kiired ja vigadeks ruumi ei jätkunud. See mis puutub SR süsteemi siis jah teeme sellise väikese test ralli tsükli ja selle eest saab iga päev eraldi punktid. Hetkel on plaanis sõita vähemalt 3 test rallit seega seegi siin omaette püüdelmine, kes võidab enne hooaega test rallid jne... Ja sõidame ikka üks kord katsed ja time trial modes. Edu ja teavita siis meid Sparcoga, mis WRC sa endale sellel aastal lubada saad. :)

Michael Park R.I.P
reix
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas reix »

Nüüd on ka selgunud, et sain renditud omale test rallide jaoks auto ja selleks on Citroen Xsara WRC. Oli ka Focuse rentimise võimalus, aga rendi hind oli kallim kui xsaral ja seega otsustasin test rallid (kui neid on mitu) sõita Xsaraga. Järgmise hooaja kohta ei oska veel midagi õelda.
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Postitus Postitas Fulber »

[/quote]kindlasti aitan enda nõuannetega tiimi nii kuidas jaksan.
ja järgmine meeskonna valija peaks olema Kolin[/quote]

lugu mitsumeestega selline, et meie selle äravajunud hooaja võib ka vast nüüdseks pidulikult lõppenuks lugeda.
kolini kohta nii palju, et mees on hetkel üsna busy. ta nimelt on "maie ja valduri" tuuril valgustaja mees. see asi aga just hetkel ju tuuritab. nii, et seda meest on üsna raske hetkel tabada. küll aga võin ma tema eelistused välja uurida ja siis teada anda.
siinkohal ka tiim mitsu poolsed vabandused hooaja lõpul tagasi tõmbumise eest. lugu meil tglt üsna lihtne. nimelt, nagu te teate kasutame me müügis olevat PS2-e. paraku see aga osteti siin korduvalt ära ja nii ei saanudki väga aktiivselt kõigist kihutamistest osa võtta.

hopefully no hard feelings! ;)
Vasta