Kreeka ralli 2004 - II päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Ma millegipärast arvan et ta ikka katsevõiduna läheb kirja. Ja kui veel on näiteks kohalik eriauhind katsele - siis on lausa teenistus!Erki kirjutas:Mis siis saab kui katkestanud rallipaar saab katsevõidu? Kas see märgitakse üles või võetakse tema asemele järgmine või ülejärgmine, kes pole katkestanud?
-
- Rallifoorum 24/7
Ma arvan et kui järgmisel aastal katkestanu sõidab ikkagi punktidele,on süsteem paigas,sest punkte saad nii ise kui ka meeskond.Antilera kirjutas:selle süsteemiga seases võib tekitada 10003834 küsimust
Praegu testimise ajal võib ju ka ette kujutada situatsiooni,et viimasel päeval,kui on vaja Duvali ettepoole saada,võib Markko tiimi kasul veidi aega riket simuleerida,Duval mööda lasta ja tulla siis selle ette tolmutama,kellest on vaja Duval mööda saada.
Millegipärast on mul tunne , et sellised olukorrad on FIA Rally Commissioni pomodel,kes katsetusotsuse välja käisid, veel läbi mõtlemata. Aga ei ole ka viitsinud FIA ametlikke teadaandeid tuhnida.

-
- I järgu kommentaator
Hommikust. Te värskendate mu mõtlemist väga huvitavate ideedegaveteran kirjutas:Praegu testimise ajal võib ju ka ette kujutada situatsiooni,et viimasel päeval,kui on vaja Duvali ettepoole saada,võib Markko tiimi kasul veidi aega riket simuleerida,Duval mööda lasta ja tulla siis selle ette tolmutama,kellest on vaja Duval mööda saada.Antilera kirjutas:selle süsteemiga seases võib tekitada 10003834 küsimust
Millegipärast on mul tunne , et sellised olukorrad on FIA Rally Commissioni pomodel,kes katsetusotsuse välja käisid, veel läbi mõtlemata. Aga ei ole ka viitsinud FIA ametlikke teadaandeid tuhnida.