Rhys Fulber kirjutas:SS1 2:17.56
SS2 3:45.06
SS3 OFFROAD (usun, et teate, kus kohas)
Arvan, et see on see koht kus tuled flat out loeb left 4 a tegelt on enamvähem maximum left 2. Ja ta ütleb seda ka nii hilja ja siis on mets ja kivid ees ootamas. Kahju, et see nüüd nii läks Ise pääsen rajale homme õhtul.
Peab veel ära mainima, et järgmiseks hooajaks ei ole mul veel töökohta. Kuna mu lepingut ei pikendatta team Mitsubishis. Nad loodavad panustada noortele sõitjatele. Kui ma järgmiseks hooajaks uut kohta kusagil teamis ei leia tuleb kahjuks lõpedada.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin ma arvan et seda tuleb veel arutada veidi seda järgmise aasta süsteemi aga kõige õiglasem oleks seda teha peale selle aasta viimast etappi ja esimesena peaks valima omale tiimi Rallifoorum Challenge üldvõitja teisena teiseks jäänu jne.......siis oleks nagu pingutamisest aasta jooksul kasu ka aga kui on paremaid ettepanekuid siis on need teretulnud...
Jah seda võimalust me oleme Sparcoga arutanud ja ma arvan, et see on õiglane. Aga eks seda veel arutame kuidas järgmise hooaja teeme, milal alustame, mis reeglites muuta oleks vaja kui oleks jne...
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
No nii õnnitlused Kolinile järjekordse ralli võidu puhul. Austraalias valitses libeda kruusaga teid just tema. Nüüd jäänud veel sõita üks ja viimane MM etapp San Remos. Ja siis saab jagada välja ka lõplikud hooaja punktid ja muud tiitlid. Seda juhul, kui ei tekis soov sõita ka Mehhiko ja Jaapani rallit. Kui on aega ja soov sõita siis mina oleks nõus veel sõitma kaks lisa etappi. Mul isegi juba katsed välja mõeldud millese ralli omad võiks olla jne.. Eks siis mis üldsus otsustab.
>
0
Michael Park R.I.P
Kommentaariks võiks öelda, et minu kohta hästi, vägga suuri vigu sisse ei tulnud, pidurdasin pigem vare kui hiljem ja suuri riske ei võtnud. Mõnus oli.
Siit siis tulevad minu San Remo ajad. Ja arvan, et tegu on mu seni kõige kehvema tulemusega mis üldse saavutanud. Sellel rallil ei klappinud kohe üldse midagi. Pea igal katsel spinn ja pidurdasin liiga vara. Ja kahel korral pidin kuulama lauset garebox damaged.
Ohhooo!! Ei ole küll ilus teiste ebaõnne pärast rõõmustada, kuid see, et Strikel minust kehvem aeg oli tegi meele küll rõõmsaks Kuid eks see näitab ka muidugi seda kui halvasti tal see läks.
Jälgija kirjutas:Ohhooo!! Ei ole küll ilus teiste ebaõnne pärast rõõmustada, kuid see, et Strikel minust kehvem aeg oli tegi meele küll rõõmsaks Kuid eks see näitab ka muidugi seda kui halvasti tal see läks.
Pole hullu eks üks ralli hooajast võib täitsa p ka minna
Hooaja esimesel poolel sai pingutatud nagu hull iga mm pärast katsetel.
Ei istu mulle lihtsalt need tarmac rallid peale Saksamaa ja Kataloonia.
>
0
Michael Park R.I.P
Siis kui kõik tundus sujuvat läks asi käest ära
Puudus keskendus võime.
SS1: 2,55,57
SS2: 3,43,12
SS3: 3,03,96
SS4: 5,13,10
SS5: 3,36,77
SS6: 3,00,10
SS7: Off Road
aix kirjutas:Siis kui kõik tundus sujuvat läks asi käest ära
Puudus keskendus võime.
SS1: 2,55,57
SS2: 3,43,12
SS3: 3,03,96
SS4: 5,13,10
SS5: 3,36,77
SS6: 3,00,10
SS7: Off Road
See hooaeg lõppes siis sedasi. Mis edasi saab?
Mul üks idee mille avaldan esmaspäeval. Seniks ootame kõik viimase ametliku ralli tulemused ära ja siis vaatame, kuidas ajaga ja huviga on tegelastel kas laseme veel mõne nö. ise koostatud ralli. Mul üks ralli plaan ja veel mõned mõtted, aga jah seda juba esmap siis
>
0
Michael Park R.I.P
Tundub, et seekord aeti juuksekarv pooleks esikoha võitluses. Jälgija aeg 31.26,23 ja Kolinil 31.26,21 ehk siis vahe oli 2 sajandiku. Hullud vennad
Ootame siis veel ka Sparco ajad ära äkki ta suudab ka veel sõita samase sekundise:) See oleks tõeline hooaja lõpp!!!
>
0
Michael Park R.I.P
Praeguse seisuga tuli siis teine asfaldi võit. Citroen oli super hea juhitavusega ning kõik klappis. Kasutasin suht flat out taktikat ning seekord see õigustas end. on hea hooaeg niiviisi lõpetada.
Ja oleks taht taas koos sõita oleks suht põnev heitlus olnud. seega hooaeg meeldivalt lõpetatud õnnesoovid ja tänud selleaastasele meistrile ja WRC Challenge 2004 ühele eestvedajale Strikele.Tema valib esimesena omale järgmise aasta tööandja.....edukat järgmist hooaega ning kena suve
>
0
Viimati muutis Sparco, 06 Juun 2004, 21:00, muudetud 1 kord kokku.
Mehed te olete "segod" viimasel etappil 3 meest 3 sekundi sees see on tase!! Aitäh Sparcole õnnitluste eest. Hooaeg küll läbi, kuid mul on üks plaan veel mille võiks siis ära teha ka kui teistel võistlejatel aega on ja huvi. Järgmise aasta tehasemeeskondade kohti hakkame jagama järgmisel nädalal ja seda vastavalt punktitabelile. Suurimad tänud minu poolt kõigile osavõtjatele, et selle hooaja kaasa sõitsite ja sundisite mind igal rallil pingutama maximumi vääriliselt. Ilusat suve kõigile.
Pikema hooaja kokkuvõtte kirjutan siia sama foorumi alla samuti homme koos ühe ideega!
>
0
Michael Park R.I.P
minu poolt veel selline jutt, et oli suhteliselt huvitav hooaeg, kuigi olen sutsu pettunud, et ei suutnud subaruga eriti häid tulemusi näidata. järgmisel hooajal lööks küll võistlustel kaasa, kuid pigem eratiimis. see hooaeg läks pidevalt ajaga raskeks, osadele rallidele ei jõudnudki. las parem keegi teine võtab koha subarus, sõidan järgmisel hooajal rallisid eratiimis. autot ei ole veel valinud a arvatavasti mitsu või ford. igatahes edu...
olen paar nädalat eestist eemal nii et ei saa osa võtta üritustest, mis teil plaanis, kuid kui tagasi siis pyyan anda tubli lahingu