[quote="mikeRaimo Langi vana autoga sõidan.[/quote]
Nu see auto ikka päris hästi liikus headel päevadel. nii et saab sind kõrgetel kohtadel nägema hakata jah
Ainult kahju, et enamus selle klassi liidritest see aasta enam ei osale.
Minu teada ei osale see aasta ka Lang ja Vaher on ütelnud, et kui kaasa lööb ringrajal, siis vabaklassis paar etappi. Kuulda on, et ka teised mehed jätavad hooaja vahele.
Välja on antud selleks aastaks küll 29 numbrit selles klassis, sealhulgas ka 15 eestlasele, kuid osa võtvad kahjux vist väga vähesed nenest.
annmacher kirjutas:Minu teada ei osale see aasta ka Lang ja Vaher on ütelnud, et kui kaasa lööb ringrajal, siis vabaklassis paar etappi. Kuulda on, et ka teised mehed jätavad hooaja vahele.
Välja on antud selleks aastaks küll 29 numbrit selles klassis, sealhulgas ka 15 eestlasele, kuid osa võtvad kahjux vist väga vähesed nenest.
Vaher sai eelmisel aastal slikiga hea võisusõidu maitse suhu vabaklassis ja nüüd kohe jättis Golfi klassis sõitmise pooleli
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Nu see auto ikka päris hästi liikus headel päevadel. nii et saab sind kõrgetel kohtadel nägema hakata jah
Ainult kahju, et enamus selle klassi liidritest see aasta enam ei osale.
ise ma esimesel hooajal just kõrgeid eesmärke püstitanud pole. eelkõige üritan järgmiseks aastaks kogemusi hankida.