ringrada.ee
Moderaator: Strike
-
- IV järgu kommentaator
- Reactions: 0
ringrada.ee
küsimus miks seal nii vähe raffast käib seal foorumis ja üldse...kas olete juba selle web-iga tutvunud

Avastasin ka selle lehe enda jaoks alles mingi 2 nädalat tagasi.
Igaljuhul väga korralik leht tundub olevat. Hästi näha hetke seis puntides igas kalssis jne...
Ja asjalikud artiklid kirjutatud peale võistlusi jne...
Enda üllatuseks avastasin seal ükspäev enda kirjutatud artikli
Igaljuhul väga korralik leht tundub olevat. Hästi näha hetke seis puntides igas kalssis jne...
Ja asjalikud artiklid kirjutatud peale võistlusi jne...
Enda üllatuseks avastasin seal ükspäev enda kirjutatud artikli

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
kel huvi, tahtmist ringrada.ee lehel informatsiooni, uudiseid, teateid, tulemusi, artikkleid vms. avaldada, mis ringrajasõiduga seotud, siis ootame kontakte aadressile ringrada@ringrada.ee
võibolla olen rumal, aga mul pole õnnestunud küll juba kahe kuu jooksul www.ringrada.ee leheküljele sisse saada. küsib kasutajatunnust ja parooli... aga kust neid saada - pole aimugi...
Sinna saab jah hetkel lugema nö. aint valitud seltskond millegipärast. Kahjuks ei ole õigusi paroole siin kõval häälel jagada. Seega kannatust loodetavasti avatakse see leht varsti ka kõikidele lugejatele.mike kirjutas:võibolla olen rumal, aga mul pole õnnestunud küll juba kahe kuu jooksul www.ringrada.ee leheküljele sisse saada. küsib kasutajatunnust ja parooli... aga kust neid saada - pole aimugi...
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Hetkel pääsevad sinna ligi nö. moderaatorid ja kes saavad aidata kuidagi koduka valmimisel vms. Tuleb veel veidi kannatada.mike kirjutas:aga mis alusel see valitud seltskond moodustub? on need lehe koostajad, võistlejad vms?
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Ei oska seda öelda seda võiksid siin kommenteerida lehe autorid. Pidevalt kui seal lehel olen käinud siis on seal küll värked uudised, pildid jne... Ei oska öelda põhjust miks see laiemale ringile veel avatud pole.mike kirjutas:aga millal on oodata lehe valmimist?
Muide, isegi LX saates oli ju viide ringrada.ee lehele...
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P