Erkki kirjutas:Mis juhtub meie ennustusega kui peukarid ja sidrunid disklaffi saavad?
Kui Küprose ralli tulemused muutuvad, siis võtavad rallivõluri ennustuse korraldajad(Rallifoorumi administraatorid) vastu otsuse kas ennustuse tulemused muutuvad või mitte.
minu arust tulex nagu järjestus ära muuta, kuid lõpplahenduse võixid moderaatorid nyyd kyll isekeskis ära otsustada, minul on vähe imelik kogaeg neid muudatusi sisse viia.
Üldiselt kõikvõimalikel ennustusvõistlustel hilisemate protestide ja disklahvide põhjal tulemusi ümber ei mängita. Samas ei usu ma, et keegi siinsetest ennustajatest oleks suutnud FIA otsuseid mõjutada enda ennustusele kasulikus suunas Seega oleks lõbusam küll kui punktid ringi arvestataks.
Moderaator, minu kujul ja minu ühel häälel otsustas, et kui 31. maiks 2004 kell 12:00 eesti aja järgi ei ole tulnud põhjendatud protesti siinsamas foorumis, siis arvestatakse punktid ümber
Tulemuste muutmisel võiks siiski arvestada rahvusvahelist tava. Näide - kihlveobörsidel makstakse raha kohe välja ja ei küsita tulemuste muutumise järel kaks nädalat hiljem summat tagasi.
Seda küll, aga meil on praegu küsimus suuresti selles, et kas me arvestame tulemusi, mis näivad olevat õiged pärast viimase ajakontrolli lõppu või võtame aluseks ametlikud tulemused. Samuti pole meil tegu rahaliste võitudega ja ma olen selle poolt, et esialgne võitja säilitaks oma võitjaoreooli ja aunime, aga koguarvestuses tundub, et oleks õiglasem arvestada ametlikke tulemusi.
Võimalus ka selline, et liita kokku esialgsete tulemuste põhjal saadud punktid ning ametlike tulemuste põhal saadud punktid ja jagada tulemus kahega (ehk siis aritmeetiline keskmine ümardatult ülespoole).
Andke aga oma seisukohad teada...
Ei hakka lärmama aga see mida Cuke viimati välja pakkus on päris hea idee, et liita punktid kokku ja siis jagada kahega Vastasel korral kaotaksid paljud päris head punktid. Muidugi on see minu isiklik arvamus, sest sain kah päris head punktid. Aga eks moderaatoeid otsustavad.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi