lenc kirjutas:
Vale puha. San Marino GP on vaid kattevari, kuna rada ise asub Itaalia pinnal ja ka raha läheb Itaalastele. Monaco GP tulud lähevad aga Monaco riigi rahakotti, umbes 50% riigieelarvest nagu. Kogu võistluse korraldajad on Monaco inimesed, eriti prints Albert.
ei viitsi küll eriti vaielda, aga teen seda siiski
Monako oma alla 2 km2'se pindalaga ei saa korraldada rallit oma teedel, seega ralli sisuliselt toimub ju ikkagi prantsuse teedel ja seega sisuliselt ka prantuse publikule? Või olen ma millestki väga valesti aru saanud?
lenc kirjutas:
Vale puha. San Marino GP on vaid kattevari, kuna rada ise asub Itaalia pinnal ja ka raha läheb Itaalastele. Monaco GP tulud lähevad aga Monaco riigi rahakotti, umbes 50% riigieelarvest nagu. Kogu võistluse korraldajad on Monaco inimesed, eriti prints Albert.
ei viitsi küll eriti vaielda, aga teen seda siiski
Monako oma alla 2 km2'se pindalaga ei saa korraldada rallit oma teedel, seega ralli sisuliselt toimub ju ikkagi prantsuse teedel ja seega sisuliselt ka prantuse publikule? Või olen ma millestki väga valesti aru saanud?
Kuna juttu oli San Marino GP-st, siis rääkisime me ju Vormel 1-st.
aga Markko on niigi tubli olnud, et jõudis Eestist WRC-maailma! Kes seda oleks uskunud?
>
0
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud