1 etapp Lätis peetud
Moderaator: Strike
Nju eks siis Leedus üritan asjas veic selgust saada enda jaoks. Jah meie omadest ju ka keegi ei sõida enam Kadastik, Raudsik jne..KAIKUL kirjutas:Krt ei uurinud väga, aga Toyota pidi tagant ära astuma, ehk see jääb viimaseks aastaks, kuna huvilisi on vähe.
Eks see klass on vaikselt hääbumas.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
ma ei tea, keda sa "meie omadeks" pead, aga eestlasi on osalemas seal küll: Sepp, Kasemets, Tavast...Strike kirjutas:Nju eks siis Leedus üritan asjas veic selgust saada enda jaoks. Jah meie omadest ju ka keegi ei sõida enam Kadastik, Raudsik jne..KAIKUL kirjutas:Krt ei uurinud väga, aga Toyota pidi tagant ära astuma, ehk see jääb viimaseks aastaks, kuna huvilisi on vähe.
Eks see klass on vaikselt hääbumas.
minu jaoks hästi, sest see oli mul üldse esimene võistlus (esimest korda olin üldse ka riias). eesmärgiks oli seatud õppimine-õppimine ja veelkord õppimine, kusjuures oluline oli tehnika võistluskõlbulikkuse säilitamine (st mitte rajapiirete tugevuse katsetamine) - st ei sõitnud viimase piiri peal. kõrvaltvaatajate jaoks ei ole mu tulemus võibolla teab mis hea, aga andke aega atra seada!
tegelt ma isegi ületasin plaane - kuna minu klassis oli vähe osalejaid, õnnestus isegi mõned punktid korjata:)
tegelt ma isegi ületasin plaane - kuna minu klassis oli vähe osalejaid, õnnestus isegi mõned punktid korjata:)
Kui küsida tohib siis mis on Mike sõitja nimi? Eks siis Leedus v-b kohtume kui sa seal ka peaks sõitma.mike kirjutas:minu jaoks hästi, sest see oli mul üldse esimene võistlus (esimest korda olin üldse ka riias). eesmärgiks oli seatud õppimine-õppimine ja veelkord õppimine, kusjuures oluline oli tehnika võistluskõlbulikkuse säilitamine (st mitte rajapiirete tugevuse katsetamine) - st ei sõitnud viimase piiri peal. kõrvaltvaatajate jaoks ei ole mu tulemus võibolla teab mis hea, aga andke aega atra seada!
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Kas ringiaegmike kirjutas:tohib ikka küsida.
auto numbriks 25 ja nimeks Hall.
Leetu minemise kohta ei oska ma veel midagi öelda - piirajaks võib saada aeg...

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
esimene hooaeg on jah. selle kaunase raja kohta olen kuulnud ja sama infot - st tegemist on "ameerika mägedega". samas on ka bikerniki kiire ja vigu vähe andestav rada...Strike kirjutas: Kas ringiaegSul nagu ma aru saan esimene hooaeg. Kaunase tehniline rada päris keeruline kohe alguseks. Oleks hea karastus nö. võidusõitja karjääri alguseks. Eelmisel aastal tuli seal nii mõnelgi mehel tulla rajalt jala tagasi ja auto toodi päris muljutuna tagasi. Kiire ja tehniline ning tõusude ja langustega rada on väga vinge igaljuhul. Kuid vigu ei andesta.
Läti ja Leedu mõlemad kiired ja ohtikud võrreldes meie Pärnu rajaga. Madistasime eelmisel aastal kõvasti Budrikisega ja kavatseme ka sel hooajal seda edasi teha. Baltic GT peaks sel aastal olema üldse kõige põnevam klass mida vaadata ja sõita ka.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Strike kasutajanime taga peitud ringraja mehaanik:)mike kirjutas:ehk siis Strike kasutajanime taga peitub...?Strike kirjutas: Madistasime eelmisel aastal kõvasti Budrikisega ja kavatseme ka sel hooajal seda edasi teha.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P