johunn kirjutas: ↑05 Dets 2025, 08:07
Mõtlen juba pikemat aega, et mis selle foorumi surma põhjustas. Seda konkreetset teemat vaadates jõudis lõpuks kohale. Kui varem jagati infot otse foorumis, siis nüüd on iga jutupunkti mõte viia foorumist välja konkreetsele reklaame täis lehele, mitte algallikale.
See on täiesti vale arusaam. Probleem on selles, et keegi ei algata enam siin teemasid, sest kõik on leidnud muud väljundid. Kui statistikat vaadata, siis tegid ka Sina oma viimase postituse siia foorumisse enam kui aasta tagasi.... Ehk et ka SIna oled üks hea näide, miks foorum välja suremas on....Tegelikult püsib foorum elus vaid seetõttu, et otsustasin selle haldamise ja kulud enda kanda võtta, tagades selle säilimise vähemalt järgmiseks viieks aastaks.Tegin seda ainult selleks, et siia aastatega kogunenud ajalugu kaotsi läheks.
Kuna olen enda õlule võtnud ralli.ee, Rallirahva, ralli WhatsAppi, rallirahvaChati, Rallisõbrad, selle foorumi jne, siis on ajaliselt keeruline igasse kohta unikaalset teksti luua.. Et siin natukenegi elu sees hoida, jagan siia samu asju mis mujalegi. Postituste mõte ei ole kindlasti leida siit mingit olulist külastatavust, sest seda siin lihtsalt ei ole.
Võrdluseks: hetkel on seda teemat vaadanud 96 inimest. Ralli.ee eelmise kuu külastatavus oli aga üle poole miljoni – täpsemalt 676 000 korda. Seega see 96 inimest ei ole kohe kindlasti põhjus, miks ma siia asju jagan.
@johunn – Aga kes keelab sul siia ise teemasid algatada? Jaga Delfit, Postimeest, tee ise põnevaid teemasid – keegi ei keela. Ma väga ootan, et ma ei oleks ainus, kes siia veel postitama on jäänud. Aga tundub, et ise teemasid teha või aktiivselt kaasa rääkida sa vist ka väga ei viitsi?
PS! Minu jagatud teema algatus on siiski pressiteade, mitte algallikale viitamata jätmine. Sinu loogika järgi võiks äkki hoopis Ralli.ee olla algallikas?
PS! Aitäh
@Kolin et oled veel viimasena jäänud siin mulle abiks teemade loomisel ja elus hoidmisel