WRC 3
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
No nii sain siis ka lõpuks arvuti taha, et oma ajad ära kirjutada mis reedel sai sõidetud.
SS1 3.02,34
SS2 2.44,38
SS3 2.32,11
SS4 4.13,20
SS5 2.34,83
SS6 3.02,01
SS7 4.10,46
SS8 2.36,95
SS9 1.20,25
Total: 26.16,53
Tundub, et Kolinile seekord vastu ei saanud a Fulberit võitsin väga napilt. Eriti palju kaotasin teile viimasel katsel. Ei saa aru kus see hoog seal tuleb.
Arvan, et ma ei julgend lihtsalt riskida.
A peaasi, et suutsin ennast Mitsu duo vahele trügida. Hea sõit taaskord mõlemalt Mitsu mehelt.
Järgmine ralli võiks olla siis Korsika.
SS1 3.02,34
SS2 2.44,38
SS3 2.32,11
SS4 4.13,20
SS5 2.34,83
SS6 3.02,01
SS7 4.10,46
SS8 2.36,95
SS9 1.20,25
Total: 26.16,53
Tundub, et Kolinile seekord vastu ei saanud a Fulberit võitsin väga napilt. Eriti palju kaotasin teile viimasel katsel. Ei saa aru kus see hoog seal tuleb.

Järgmine ralli võiks olla siis Korsika.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Mis rallit sa sõita tahaks järgmisena?Carlos kirjutas:Njah, minu aeg 30.16.43. Vähemalt tuli mängus rallivõit:) Katsete aegade kirjutamine tuli meelde alles enne viimast katset... Viimane oli 1.45, midagi. Paar korralikku katust tegin ka.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Reactions: 0
Nu nii Katalooni siis sõidetud ja pean sel hooajal esimest korda õnne soovima Mitsu mehele Kolinile võidu puhul. Igati korralik Mitsude sõit taaskord ja ainult vist tänu õnnele suutsin ise sellel etappil tulla teiseks. Fulber oli kohe kannul ja üks sekund rohkem oleks tähendanud juba seda, et oleks olnud poodiumi kolmandal astmel. Taaskord jättis etappi vahele eelnevatel rallidel korralikult osalenud Jussis. Citroenil läheb nii meeskondliku tiitli võitmine raskeks, kui ainult Sparco peab punkte tooma. Loodetavasti on Jussis taaskord rajal Korsika rallil. Tore ja positiivne oli see, et peale Rootsi rallit oli taaskord stardis Carlos ja Peugeot. Ja sõidu eest sai Carlos ja Peugeot hooaja esimese punkti.
Loodetavasti on Korsikal kohal ka Jussis ja Mixa ja siis taaskord etappil 10 sõitjat koos. Subaru meestelt ka igati korralik ralli ja punktisaak.
Nüüd siis järgmine etapp hooaja 10s ja ühtlasi jääb siis sõita veel 3 gravel rallit ja 1 tarmac.
Ehk siis sõitmata veel sellsed rallid nagu: San Remo, Austraalia, Uus-Meremaa, Argentiina. Edu kõigile Korsika mägedes ja püüdke ikka teel püsida. 
Loodetavasti on Korsikal kohal ka Jussis ja Mixa ja siis taaskord etappil 10 sõitjat koos. Subaru meestelt ka igati korralik ralli ja punktisaak.
Nüüd siis järgmine etapp hooaja 10s ja ühtlasi jääb siis sõita veel 3 gravel rallit ja 1 tarmac.

Viimati muutis Strike, 03 Mai 2004, 15:47, muudetud 1 kord kokku.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Hispaania läks nagu vaja ja tänu suurele riskipiiril sõitmisele tuli ka hooaja esimene võit. Koos Rhys Fulberiga oleme Mitsubishi teamile toonud kaks võitu. Fulber võidutses Kreekas nüüd mina Hispaanias seega oleme saanud võidu nii kruusa rallilt ja asfaldi rallilt. Millest järeldub, et Team Mitsubishi liigub arendus tööga õiges suunas. Suudame olla kiired mõlemal pinnasel. 

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Hea töö jah Mitsu meeste poolt. Ise looda veel sõita nö. riskipiiril 2-3 rallit ja siis kui tundub, et tiitel käes siis võin veel rohkem riskida ja vaadata kas see ka ennast ära tasub.Kolin kirjutas:Hispaania läks nagu vaja ja tänu suurele riskipiiril sõitmisele tuli ka hooaja esimene võit. Koos Rhys Fulberiga oleme Mitsubishi teamile toonud kaks võitu. Fulber võidutses Kreekas nüüd mina Hispaanias seega oleme saanud võidu nii kruusa rallilt ja asfaldi rallilt. Millest järeldub, et Team Mitsubishi liigub arendus tööga õiges suunas. Suudame olla kiired mõlemal pinnasel.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Neid mänge suhteliselt raske võrrelda omavahel. Esiteks uuemad autod WRC3s ja meeskonnad teised jne.. Ja juhitavus on ka paranenud. Kuid näiteks servises on rohkem võimalusi WRC2-s. Kaardilugemine on ka veidi parem WRC3s.reix kirjutas:Tahtsin teada aks wrc 3 on kõvasti aprem kui wrc 2 ?
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Selle teema jätkuks võiks lisada, et proovisin ka hiljuti, üle pika aja WRC2 ja pean tunnistama, et oli igati vinge. Jah, seadeid sai ikka teha tunduvalt põhjalikumalt. Lisaks saab ju seal hooldusalas autot remontida ja üleläinud aja eest ka trahvisekundeid. Kusjuures pean tunnistama, et ka autode juhitavus oli mulle kuidagi rohkem kättmööda. Iseasi on see autode käitumine künklikumatel lõikudel. Lisaks oli seal ju see "Custom Campionships" varjant, mis võimaldas hooaja oma äranägemise järgi kokku panna. Pinget lisasid ka pimeda katsed. Kõik sõitjad oli üsna oma õigete nägudega, mida ei saa WRC3 kohta öelda. Mis aga põhiline: WRC2-s ei ole seda nn "kärbselindi effekti".
Ühesõnaga, ei ütleks, et WRC3 nüüd väga WRC2-st üle oleks. Omad head ka loomulikult seal nt. "damage" on põhjlikum jne.
Ühesõnaga, ei ütleks, et WRC3 nüüd väga WRC2-st üle oleks. Omad head ka loomulikult seal nt. "damage" on põhjlikum jne.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
aix
Kahjuks vist ei jõua, kuna tegelen haapsalus toimuva kiirendusvõistluse korraldamisega. Jõuan küll pühapäeval ära sõita aga ajad saaksin alles esmaspäeval siia kirja panna. ( iis aga on juba hilja (Kui erandit ei tehta) Mis teha, Vaene poiss kodus veel arvutit pole.Strike kirjutas:Peaksin Korsika teedel jõudma homme. Kas ikka kõik sõidavad selle etappi kaasa?

-
Suure üllatusega avastasin, et olen esimene, kes paneb korsika ajad üles. Lootust punktikohale jõuda on kõva 
Ajad:
SS1: 2,22,95
SS2:4,05,72
SS3: 4,27,88
SS4: 3,30,46
SS5: 4,06,16
SS6: 2,27,60
SS7: 3,28,01
SS8: 4,31,15
SS9: 2,20,50
Total: 31.20,43
Kommentaariks võib öelda, et püüdsin kinnijäämist vältida, sest seda on mul varem korsikal juhtunud, et sõidan kraavi ja jään kinni ja katkestan. Seekord õnneks mitte kuid väiksemaid apsusi nagu spinnid jne tulid ikka. Aga korsika mulle meeldis. Järgmiseks NZ

Ajad:
SS1: 2,22,95
SS2:4,05,72
SS3: 4,27,88
SS4: 3,30,46
SS5: 4,06,16
SS6: 2,27,60
SS7: 3,28,01
SS8: 4,31,15
SS9: 2,20,50
Total: 31.20,43
Kommentaariks võib öelda, et püüdsin kinnijäämist vältida, sest seda on mul varem korsikal juhtunud, et sõidan kraavi ja jään kinni ja katkestan. Seekord õnneks mitte kuid väiksemaid apsusi nagu spinnid jne tulid ikka. Aga korsika mulle meeldis. Järgmiseks NZ
-
- Hooaja Kaval Ants
SS1 2.24,17
SS2 4.05,65
SS3 4.27,68
SS4 3.30,89
SS5 4.08,59
SS6 2.26,17
SS7 3.27,32
SS8 4.27,67
SS9 2.20,88
Total:31.19.02
Lühike kommentaar:hull andmine.......
Järgmine:Uus Meremaa
SS2 4.05,65
SS3 4.27,68
SS4 3.30,89
SS5 4.08,59
SS6 2.26,17
SS7 3.27,32
SS8 4.27,67
SS9 2.20,88
Total:31.19.02
Lühike kommentaar:hull andmine.......
Järgmine:Uus Meremaa
Viimati muutis Sparco, 09 Mai 2004, 20:09, muudetud 1 kord kokku.