73. Safari Rally Kenya 2025

Maailma rallitippude käekäigust

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki

Kes võidab Safari ralli Keenias?

Ott Tänak
19
59%
Kalle Rovanperä
8
25%
Elfyn Evans
2
6%
Thierry Neuville
0
Pole hääli
Keegi muu
3
9%

Hääli kokku: 32

snakeplissken
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 7

Re: 73. Safari Rally Kenya 2025

Postitus Postitas snakeplissken »

Ei tea mida sa jälgisid, aga väga põnev ja meeldejääv ralli oli.

Tore, et on üks ralli kalendris millel on kestvussõidu element sees.
Indrek
----
----
Reactions: 26

Postitus Postitas Indrek »

skahar kirjutas: 23 Mär 2025, 22:26 Ei mina näe sellisel kujul seal maal sellel asjal mõtet - üks loterii ajab teist taga ja tulemus on selline, et vanataat ise ka ei tea mis saab.
Ülekannet seekord ei jälgind, kuid väga vähe infot olevat ka seal olnud+mingid tehnilised probleemid?

Stardib 7 WRCd ja lõpuks on esimene lihtsalt see kellel täiega joppab ja sebrad otsa ei komista:) Täis absurdikas, selle asemel võiks 12-14 WRC massinat olla ja vähem etappe näiteks. Kaua võib...

Martini ja Oti üle heameel, said vägemalt poodiumile, kuigi olid sõiduga siiski ka esikoha väärilised.
Ei ta mis rallit sa vaatasid, aga minuarust viimase aja üks põnevamaid etappe oli ja Rally1 autosid ol istardis siiski 10 mitte 7 ;)
marko1509
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Reactions: 9

Postitus Postitas marko1509 »

Mu arust oli ka väga põnev ralli. Muutuvad olud ja kõigile midagi. Tegelikult on kõik rallid viimasel ajal väga põnevad olnud.
Evans muidugi väga kaugel eest (40p) aga ... lootusetu veel siiski pole.
Kallest ei saanudki aru, kas on kruusa peal paremas hoos või tegelikult siiski mitte.
Cyril ütles, et peavad järgmine aasta uuesti proovima - ei tea kas siit võiks midagi välja lugeda või lihtsalt selline väljend.
skahar
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 10

Postitus Postitas skahar »

Indrek kirjutas: 24 Mär 2025, 12:12
skahar kirjutas: 23 Mär 2025, 22:26 Ei mina näe sellisel kujul seal maal sellel asjal mõtet - üks loterii ajab teist taga ja tulemus on selline, et vanataat ise ka ei tea mis saab.
Ülekannet seekord ei jälgind, kuid väga vähe infot olevat ka seal olnud+mingid tehnilised probleemid?

Stardib 7 WRCd ja lõpuks on esimene lihtsalt see kellel täiega joppab ja sebrad otsa ei komista:) Täis absurdikas, selle asemel võiks 12-14 WRC massinat olla ja vähem etappe näiteks. Kaua võib...

Martini ja Oti üle heameel, said vägemalt poodiumile, kuigi olid sõiduga siiski ka esikoha väärilised.
Ei ta mis rallit sa vaatasid, aga minuarust viimase aja üks põnevamaid etappe oli ja Rally1 autosid ol istardis siiski 10 mitte 7 ;)
Minu jaoks ei ole põnev see, kui sul on liiga palju "teadmata" faktoreid mängus, mis kellegi sõidu rikkuda võivad: a'la loomad, kinnijäämine liiva vms.
Stardis võis ju neid 10 olla, aga kui rally2 masinad on peaaegu poodiumil - on mu arust midagi mäda. Ma pigem pooldaks seda, et hoitaks kulusid maas ja etappidel oleks rohkem auto-meeskondi/sõitjaid, kui see pilt, et Neuvill saab a'la 10min trahve ja on ikka poodiumil. See ei ole võidusõit, see on loterii.
Põnev see "safari" võib olla küll, aga mitte võidusõidu vaatevinklist, vaid pigem meelelahutuse aspektist - mind see ei paelu:)

Igaks juhuks selgituseks - minu arvamus, ei pea kattuma enamusega ja ei otsigi siit mingit erilist diskussiooni.
4 Pilt
AutoralliSuurSõber
snakeplissken
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 7

Postitus Postitas snakeplissken »

Kas kuskilt on teada mis Otil siis juhtus nendel mudastel katsetel laupäeval? Eriti just ss14 kus ta tuli aeglasemini kui osad WRC2 sõitjad.

On keegi järgi vaadanud onboardi? Klaas udune või mingi muu jama? Lives onboardi ei näidanud üldse.
Silk
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 1

Postitus Postitas Silk »

Klaas oli kindlasti udune- seda oli kopterikaamerast näha et Martin vehkis sama kepiga, millega ka Neuville kaardilugeja.
1 Pilt
Indrek
----
----
Reactions: 26

Postitus Postitas Indrek »

snakeplissken kirjutas: 25 Mär 2025, 07:46 Kas kuskilt on teada mis Otil siis juhtus nendel mudastel katsetel laupäeval? Eriti just ss14 kus ta tuli aeglasemini kui osad WRC2 sõitjad.

On keegi järgi vaadanud onboardi? Klaas udune või mingi muu jama? Lives onboardi ei näidanud üldse.
Rääkis, et vesi tuli autosse ja klaas oli seest udune...
1 Pilt
GC
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane
Reactions: 6

Postitus Postitas GC »

Ma olen seda wrc-d jälginud juba teab mitu(kümmend) aastat.
Kõik on justkui viimase peal, aga siis need hädad... Martin hoiab mingit kuradi voolikut, et vent. jõuaks esiaknani.
Mootori kate jääb lahti...
Vesi autos(vana nali)... kasutage pilsipumpa.
Võiks eraldi teema teha nendest arusaamatutest hädadest.
marko1509
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Reactions: 9

Postitus Postitas marko1509 »

See on päris naljakas jah.
Autod maksavad ju mingi 0.5 - 1mln. Ja siis klaas udune....
Vasta