tugitoolifänn kirjutas: ↑05 Juul 2024, 20:41
Delfis oli postitus ,aga enam ei leia seda. Ju siis võeti maha
Seal oli üles loetud kes eestlastest mitmendana peale läheb ja 20.47 pidi Ott startima.
All good, no hate Aga kuna Delfi on pääsponsor,siis Delfi kirjanikud võiks ju asjaga kursis olla, kas lives neid näitab
Need kes kohapeal vaatavad vaevalt nina blogis istuvad. Nad näevad neid nagunii.
kust neid emv tulemusi näeb==?
eal lehel oli ka et 20.47 algab emv tartu lk1
Meie meestelt ilus algus ja kohe esimesel katsel hakkas juhtuma..... EM-sarja valitsev meister Paddon lõhkus autol radiaatori ning Simone Tempestini keeras oma Škoda Fabia üle katuse.
box kirjutas: ↑06 Juul 2024, 11:48
seda fotot ei ole näha
Mina näen, kuigi nii väikese pildi pealt on raske hinnata.
Kas vasak tagumine haakis maandumisel tõesti veidi enne teisi ja nii hästi, et autol vasaku külje ette vedas?
Minu meelest pole loogiline...
seda fotot ei ole näha
Kas vasak tagumine haakis maandumisel tõesti veidi enne teisi ja nii hästi, et autol vasaku külje ette vedas?
Vaata paremat tagumist. Tundub, et viltu all, nagu vana Hyundai tüüpviga mõne aasta tagusest ajast
seda fotot ei ole näha
Vaata paremat tagumist. Tundub, et viltu all, nagu vana Hyundai tüüpviga mõne aasta tagusest ajast
Urmo Aava sõnul olid pealtvaatajad ennem pauku mingit imelikku häält kuulnud. Aava ütles, et ei hakka arvamust avaldama aga tegu võib olla diffri üllatusega.
Nendel piltidel ka näha et parem tagumine haakis ennem teisi kinni ja hakkas paremale küljele autot vedama.