Latvala nĂ€gu oli kĂŒll hindamatu
21. Rally Italia Sardegna 2024
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Re: 21. Rally Italia Sardegna 2024
Tseremooniaks olidi juba Jaapani liip vardasse aetud Toota auks. See vĂ”eti siis kiiruga maha aga LĂ”una-Korea lippu hĂŒmni ajaks veel vardasse ei suudetud panna. Ja varras viidi ka minema
. Ăllatus kĂ”igile see TĂ€naku vĂ”it

Viimati muutis viplala, 02 Juun 2024, 13:31, muudetud 1 kord kokku.
PĂ€ris korralik ĂŒllatus jah. Punktide mĂ”ttes vist midagi ei muutunud ja kogu asi kĂ”igest statistika 
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Punktid pÀrast tÀnast rallit
1.Neuville 122pts
2.TĂ€nak 104pts
3.Evans 104pts
4.Ogier 92pts
5.Fourmaux 74pts
6.Katsuta 52pts
7.RovanperÀ 36pts
8.Sordo 27pts
9. Lappi 23pts
10. Munster 16pts
1.Neuville 122pts
2.TĂ€nak 104pts
3.Evans 104pts
4.Ogier 92pts
5.Fourmaux 74pts
6.Katsuta 52pts
7.RovanperÀ 36pts
8.Sordo 27pts
9. Lappi 23pts
10. Munster 16pts
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
Loodaks, et Ott vĂ”tab nĂŒĂŒd ka Poola ralli vĂ”idu Ă€ra mis tal mitu korda kĂ€est libisenud on.
PĂ€ris korralik dĂŒstoopia. Ăhtpidi nagu vĂ€ga Ă€ge rallivĂ”it, samas teistpidi sai nii eilses kui tĂ€nases punktiarvestuses teise koha.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
See on ikka hindamatu vaade. Ennem jst kisendas, et pidas ogieriga pikka ja tĂ”sise vestluse maha, et ka pĂŒhapĂ€eval tuleb pingutada ja talda anda, et meeskond rohkem punkte saaks
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Latvala pole kindlasti see, kes hakkaks Ogierile midagi rÀÀkima ja kÀske jagama vÔi et kuidas sÔitma peaks 
Aga muidu.. kas jÀi kahe silma vahele, aga ei nÀinud ei eile ega tÀna Huydai pealikut ise intekat andmas.. Ei olnud siis ikka pÀris nii aus otsus see vm..
A see selleks! Seda vÔitu oli kindlasti Otil ja Martinil vaja! Nii motivatsiooni mÔttes, kui tiimisisesteks otsusteks.

Aga muidu.. kas jÀi kahe silma vahele, aga ei nÀinud ei eile ega tÀna Huydai pealikut ise intekat andmas.. Ei olnud siis ikka pÀris nii aus otsus see vm..
A see selleks! Seda vÔitu oli kindlasti Otil ja Martinil vaja! Nii motivatsiooni mÔttes, kui tiimisisesteks otsusteks.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
Isegi poodiumil ei olnud Hyundai esindajat, Ott vĂ”ttis ise vastu karika.CTR kirjutas: â02 Juun 2024, 14:09 Latvala pole kindlasti see, kes hakkaks Ogierile midagi rÀÀkima ja kĂ€ske jagama vĂ”i et kuidas sĂ”itma peaks
Tundub, et JĂŒrgenson pani PS ka kinni ja tĂ€na 4st 3 katsevĂ”itu ja 3 lisapunkti.
KÔva asi see ralli ikka, 266km pÀhe andmist ning lÔpus on vahe 0.2s 

1980 taliolĂŒmpial oli 50km suusamaratonis vĂ”itja ja hĂ”bemedali vahe 0.01 sekundit 
Peale seda kusjuures muudeti ajaarvestus 0.01 sekundi tÀpsuse pealt 0.1 sekundi peale suurvÔistlustel.

Peale seda kusjuures muudeti ajaarvestus 0.01 sekundi tÀpsuse pealt 0.1 sekundi peale suurvÔistlustel.
Juha Mieto ja Thomas Wassberg. NÀgin ise seda sÔitu otse telekast, Mieto nÀgu oli peale vÔistluse lÔppu nagu Latvalal. Tegemist oli siiski 15 km distantsiga, aga mis vahet.
TÀnak: "Mul on Sebist vÀga kahju, et ta kaotas sellisel moel. See on julm. Ma olin mÔni aasta tagasi tÀpselt samasuguses olukorras, kus turvaline vÔit kÀest vÔeti"
https://ralli.ee/sardiinia-ralli-voitnu ... isel-moel/
https://ralli.ee/sardiinia-ralli-voitnu ... isel-moel/
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 10
VÀga pÔnev lÔpp ja seekord soosis fortuunameid - aga me olime (Ott/Martin) selle ka teeninud!
Kahjuks teeb murelikuks ja vÀhendab eelseisvat eifooriat see tsitaat:
"NĂŒĂŒd on tulekul mĂ”ned kiired rallid, mida ma tavaliselt ootan, aga ma pidanuks nautima ka eile pĂ€rastlĂ”unat, kuid nii ei lĂ€inud. Loodetavasti leiame autos jĂ€rgmisteks rallideks hea tunde."
Mida ma ka kartnud olen, et midagi ei ole veel ikkagi paigas seal masinas ja usaldust kiiretel rallidel veel pole - loodame, et sellega pĂŒĂŒtakse kuidgai tegeleda ja et Ott suudaks ikkagi konkurentsi pakkuda (leida ĂŒles see terminaator endas:)
Kahjuks teeb murelikuks ja vÀhendab eelseisvat eifooriat see tsitaat:
"NĂŒĂŒd on tulekul mĂ”ned kiired rallid, mida ma tavaliselt ootan, aga ma pidanuks nautima ka eile pĂ€rastlĂ”unat, kuid nii ei lĂ€inud. Loodetavasti leiame autos jĂ€rgmisteks rallideks hea tunde."
Mida ma ka kartnud olen, et midagi ei ole veel ikkagi paigas seal masinas ja usaldust kiiretel rallidel veel pole - loodame, et sellega pĂŒĂŒtakse kuidgai tegeleda ja et Ott suudaks ikkagi konkurentsi pakkuda (leida ĂŒles see terminaator endas:)
-
- Reactions: 0