21. Rally Italia Sardegna 2024
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: 21. Rally Italia Sardegna 2024
Jah, kuuldavasti oli ogi tingimus ,et esisõitja aga Ott polnud nõus talle uut MM tiitlit sillutama. Tundub,et nüüd on toyotas tuuled pöördunud.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Seda ei saa me kunagi teada. Ogier oli valmis pensionile minema. Kui avanes koht Toyotas. Seal ikka Märtin mingi sita kokku keeras. Miks oleks pidanud Ott selgelt parimast autost kehvemasse mineam. Pigem on siin põhjus. Märtini põkpäisus ja küüned omapoole hoiak.GC kirjutas: ↑01 Juun 2024, 16:54Loodan, et saame selle ükskord teada.linni kirjutas: ↑01 Juun 2024, 16:33Keegi ei tea täpselt esimese lahkumise põhjuseid Toyotast, aga mina ei pane ühtegi neist Oti süüks. Kui oskused ületavad pakutud auto võimeid ja kui auto järele ei jõua, siis polegi muud teha.snakeplissken kirjutas: ↑01 Juun 2024, 15:47 Üks on kaheksakorde meister ja teine ühekordne kes vahetab tiime rohkem kui sokke.
Mul oma versioon, pakun, et Ogier oli põhjus...
Isiklikult Ogi varianti ei usu.
Siseringis räägiti küll tiimijuhist ja tema naisest, aga tegeliku põhjust teab ilmselt vaid käputäis inimesi.
Selle põhjal võib kaudselt ka ütelda, et Oti iseloom asjasse segatud.
Viimasest rääkides, taas siseringi teine ring, et kui ta sõitis veel Syriuses, siis tiimi juhtkond oli soovinud, et ta vene keele ära õpiks. Mille peale saadeti juhtkond sinnasamusesse. Mine tea, eks söörlastel seda sisu jätkub.
Aga iseloom tänasel päeval vaevalt, nooruses oli ta uljas, nüüd väga kainelt kalkuleeriv.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
Ma nüüd detaile ei mäleta, aga seda Syruse ja vene keele teemat on asjaomased (Ott / ta isa / Märtin) kusagil ise täiesti avalikult rääkind - kas äkki mitte seal pikas filmis?
Ei tea, mina tean seda infot paarkümmend aastat, kuulsin seda vahetult peale Oti lahkumist Syriusest mehaanikutelt. Kas Syriuse või Oti, enam ei mäleta. Aga oli suht avalik saladus.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 6
Mul on hea meel, et keegi veel asjadest aru saab!
Kahju, inimesed on rumalad, ka siin foorumis!
Ott rääkis juba 2019 kevadel, et sooviks lepinguga seotud asjad paika saada, kuid siia jäi asi venima. Ilmselt tuli Ogier pilti ning Mäkinenil läksid silmad särama selle peale.
Ei maksa unustada ka seda, et 2019 arenes Hyundai väga kiiresti, samuti tundus tõenäoliselt Adamo ka juhina parem valik. Kahjuks sai Hyundai meeskond Covidist eriti valusalt pihta ning lisaks 2021 lõpus lahkus Adamo tervisega seotud probleemide tõttu meeskonnajuhi ametikohalt.
Ei maksa unustada ka seda, et 2019 arenes Hyundai väga kiiresti, samuti tundus tõenäoliselt Adamo ka juhina parem valik. Kahjuks sai Hyundai meeskond Covidist eriti valusalt pihta ning lisaks 2021 lõpus lahkus Adamo tervisega seotud probleemide tõttu meeskonnajuhi ametikohalt.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Pärast Tänaku vastust katse lõpus kas üritab Ogierile pinget peale panna oli isegi Becks eetris 10 sekundit lihtsal kuss ja ei kommenteerinud miskit.
Tänaks: "For what, the pressure? The rally was finished yesterday. We went for the points. Like the regulations say - the rally win is not important any more."
Tänaks: "For what, the pressure? The rally was finished yesterday. We went for the points. Like the regulations say - the rally win is not important any more."
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 9
Aga mis ott valesti ütles? Aus ja valus tõde fiale. Ma ei imesta kui ott lahkub siit suurema punktisaagiga kui oggy.
Mu arust lahendaks selle totruse lihtne lahendus, et rallivõitja saab veel nt pluss 5 punkti.
Mu arust lahendaks selle totruse lihtne lahendus, et rallivõitja saab veel nt pluss 5 punkti.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
-
- Rallifoorum 24/7
Tänak ja Ogier uurivad tuleviku või peavad väikest "sõjaplaani". Martin nali lõpus, et kui Chuck Norris oleks rallisõitja on maasikas.
https://x.com/DirtFishRally/status/1797 ... 4gsNg&s=19
https://x.com/DirtFishRally/status/1797 ... 4gsNg&s=19
-
- Rallifoorum 24/7
Teisel läbimisel ei ole Neuville enam nii kerge ees liikuda ning Tänak ja Ogier nüüd jala sirgeks vajutanud ja aega tagsi võtmas.
Võitlus käib ikka pühapäeva punktidele, ei kingit siin midagi.
Tänak katse lõpus: "It's been game on since the morning."
Võitlus käib ikka pühapäeva punktidele, ei kingit siin midagi.
Tänak katse lõpus: "It's been game on since the morning."
Viimati muutis viplala, 02 Juun 2024, 13:06, muudetud 1 kord kokku.
-
- Rallifoorum 24/7
Neuvillel oli ikka väike eelis sellel katsel esimesena WRC masinatest rajal olla. Rada läks ikka päris katki. Tänak üritas aga siiski teine tulemus pühapäeva ja PS arvestuses.
Kokkuvõttes oleme Neuvillele ikkagi lähemal kui enne seda rallit.
Edasi tulevad siis kiired kruusarallid. Ehk toovad need veel rohkem punkte meie mehele.
Kokkuvõttes oleme Neuvillele ikkagi lähemal kui enne seda rallit.
Edasi tulevad siis kiired kruusarallid. Ehk toovad need veel rohkem punkte meie mehele.
-
- Rallifoorum 24/7
Ooott mis nüüd Tänak võidab ralli 0,2 sekundiga
Ogieril rehvipurunemine ja sinna see võit läks
Ogieril rehvipurunemine ja sinna see võit läks