Miks nii vaenulik?CTR kirjutas: ↑22 Veebr 2024, 00:26 ,,kodune foorum'' puutub nii palju sellesse, et olles üle 10a seda foorumit jälginud/lugenud ning päris mitmed aastad ka postitanud, siis tunnen, et siin on hea keskkond, kus sellisel huvitaval teemal kirjutada/vaielda jms nagu selleks on autoralli.
Tore, et proovisid aidata.. aga nagu näha, siis said palju suurema grupi(fb rallirahvas 40k+ liiget) ning jälle uue foorumi oma adminnida.
Sellega seoses peaks see antud foorum ju väga tühine olema..![]()
Ma põhimõtteliselt foorumi loomise algusest, ehk u.20 aastat selle liige olnud ja administraatorina väga hoolin sellest mis siin on. Sellest ka minu korduvad kirjad selle Foorumi omanikule, et mida iganes ta teha ei kavatse, palun hoidku vähemalt alles see aastatega siia kogunenud ajalugu.
Aga äkki nüüd läheks tagasi teemasse ja kui on muresid rallirahva grupi või rallirahva foorumiga, võib alati minuga otse ühendust võtta. Ma ei ole mingi “kuri onu” vaid üks heas mõttes “opakas rallifanaatik”, kes ohverdab kogu oma vaba aja selleks et rallifännidel oleks kohti kus ralli teemadel arutleda ja niisama lobiseda…… Minu jaoks pole kunagi olnud tähtis palju kusagil inimesi või liikmeid on. Mulle piisab sellest kui ma näen, et inimestele meeldib see mida ma teinud olen.