DTM ennustus punktiseis (peale Brnod )
Moderaatorid: Jaanus, Strike, mrali
DTM ennustus punktiseis (peale Brnod )
Punktiseis peale Hockenheimi etappi siis järgnev:
1. mrali 31
2. Strike 30
3. nimh 11
4. Rhys Fulber 10
5. Kolin 8
6. xaus 5
7. Erki 3
8. Frank 3
Järgmine DTM etapp peetakse 02.05 Estorili ringrajal. Ennustused siis teha taas hiljemalt tund enne kvalifikatsiooni algust.
1. mrali 31
2. Strike 30
3. nimh 11
4. Rhys Fulber 10
5. Kolin 8
6. xaus 5
7. Erki 3
8. Frank 3
Järgmine DTM etapp peetakse 02.05 Estorili ringrajal. Ennustused siis teha taas hiljemalt tund enne kvalifikatsiooni algust.
Viimati muutis Strike, 19 Sept 2004, 21:32, muudetud 5 korda kokku.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Väga hea idee, saab teostatud hooaja lõpusmrali kirjutas:Algus päris hea.Samamoodi nagu ntx rallivõlur või F1 ekspert,võiks ka hooaja parimale ennustajale miski tiitli välja mõelda,ntx "DTM-i proff"...

Minul kahjuks läks see ennustus täiesti aia taha, aga eks me kõik õpime oma vigadest ja järgmine kord on juba kindlasti lihtsam ennustada, kuna masinate ja meeste jõudude vahekord on enam-vähem teada.
Korralik algus, üks parimaid. Paremini olen mõnda ennustust alustanud aint eelmise aasta kiireima ringi omas, kus olin peale esimest etappi teine!

Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
tglt oligi just vaja seda esimest etappi, et asjast mingi parem ülevaade saada. samas on DTM üks neist sarjadest, kus lõpplahendus on tihtipeale üsna ettearvamatu, mis selle asja tglt ka nauditavaks teeb. noh, mingi umbkaudse jõududevahekorra ikka luges sellest sõidust välja.
krt, ma ikka ei suuda seda Fässleri meeskonna vahetust mõista.
Üsna kõrge kukkumine igatahes.
krt, ma ikka ei suuda seda Fässleri meeskonna vahetust mõista.

Ei kannaks Fässlerit ja Opelit maha peale esimest sõitu. See oli alles hooaja esimene etapp ja hooaja lõpuni on tal veel palju aega ennast tõestada. Mersul oli igaljuhul positiivne samm selles suhtes, et andsid küll andeka sõita ära, kuid said enda ridadese sama andeka briti Paffetti.Rhys Fulber kirjutas:krt, ma ikka ei suuda seda Fässleri meeskonna vahetust mõista.Üsna kõrge kukkumine igatahes.
Paffet tõestas, aga tõestas ennast kohe esimesel sõidul, et Mersu tegi õieti palgates ta enda meeskonda. Igaljuhul ootan kindlasti Fässlerilt kiiret sõitu tulevastel etappidel ja olen kindel, et seda ta ka suudab.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
No seljuhul tegi Fässler 101% õige sammu, et Opelise läks. Sest nagu näitas esimene sõit polnud eelmise aasta Mersud enam nii kiired, kui uued.mrali kirjutas:Fässlerist rääkides olen seda kuulnud,et Mersul olla olnud plaan ta degradeerida eelmise aasta autosse (sinna kus ntx Janis ja Mücke) ning Paffett tema asemele HWA-sse võtta.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
1 Strike 109
2 mrali 105
3 Erki 67
4 xaus 66
5 Rhys Fulber 56
6 Kolin 55
7 nimh 54
8 XTROY 34
9 Frank 12
Strike suutis õnnestunud Adria etapiga nii palju punkte koguda et möödus üldarvestuses mralist. Nemad kaks on ka teistel täiesti eest ära kimanud. "Teise divisjoni" esimene koht kuulub praegu Erkile (minule
) kuid seal on kõik väga tihedalt koos. 3-7 kohad on 13 punkti sees. XTROY'l läks eelmine ennustus ju hästi, miks seekord siis ei osaletud? Ja Frank lubas meil selle asja siis kinni panna ju 
2 mrali 105
3 Erki 67
4 xaus 66
5 Rhys Fulber 56
6 Kolin 55
7 nimh 54
8 XTROY 34
9 Frank 12
Strike suutis õnnestunud Adria etapiga nii palju punkte koguda et möödus üldarvestuses mralist. Nemad kaks on ka teistel täiesti eest ära kimanud. "Teise divisjoni" esimene koht kuulub praegu Erkile (minule

gaas on endiselt laiffi