Piloodid 2004
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Provera teatas eile, et Rovanperä sõidab kõikidel kruusa etappidel kuni hooaja lõpuni.Erkki kirjutas:Eilses yle uudistes (ilge mulin käis ja TV pult oli kah krt teab kus ei saand häält regullida) mainis too diktor et Rova jätkab aasat lõpuni peukaris 2 sõitjana. Et teab ka keegi mingit ametliku kinnitust sellele või lks mul kõrvust miskit mööda?
Minu arvamuse kohaselt on see muidugi tore lubadus, aga nende lubaduste pidamisega on Proveral tõsiseid raskusi

Selline uudis levis jah eile pressis. Loodetavasti lõvimeeskonna pealik Provera peab seekord oma sõna ja Rovis saab ennast tõestada.xaus kirjutas:Provera teatas eile, et Rovanperä sõidab kõikidel kruusa etappidel kuni hooaja lõpuni.Erkki kirjutas:Eilses yle uudistes (ilge mulin käis ja TV pult oli kah krt teab kus ei saand häält regullida) mainis too diktor et Rova jätkab aasat lõpuni peukaris 2 sõitjana. Et teab ka keegi mingit ametliku kinnitust sellele või lks mul kõrvust miskit mööda?
Minu arvamuse kohaselt on see muidugi tore lubadus, aga nende lubaduste pidamisega on Proveral tõsiseid raskusi
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P