91. Rallye Automobile Monte-Carlo 2023
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: 91. Rallye Automobile Monte-Carlo 2023
Ott laseb Katsuga vahe ikka väga väikseks..
E: vahe oli 31.1 ja kaotas 31sek ehk edu Katsuta ees 0.1sek.
Ei saa aru, milleks selline risk võeti..
E: vahe oli 31.1 ja kaotas 31sek ehk edu Katsuta ees 0.1sek.
Ei saa aru, milleks selline risk võeti..
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Et rehve säästa ja powerstagelt 5p võtta. Vaatame, kas mul on õigus!?
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
-
- Rallifoorum 24/7
Uh, päris hea surin tuleb sisse kui vaadata Otti surumas.
-
- Rallifoorum 24/7
Noh ütleme, et parem aasta algus kui eelmisel. Punktid on vähemalt purgis ja siit saab ainult paremaks minna!
-
- Rallifoorum 24/7
Rootsi stardipositsioon peaks ka päris optimaalne olema ja punktikaotus esimesele ei tule üldse nii suur
Oti katsevõit läks selle viimase kurvi superalajuhitavuse nahka.
Aga Ford liigub küll.
Aga Ford liigub küll.
-
- Rallifoorum 24/7
MM-punktitabel
Ogier 26p
Rova 23p
Neu 17p
Evans 15p
Ott 14p
Ogier 26p
Rova 23p
Neu 17p
Evans 15p
Ott 14p
Postimees vahendab jälle Soome Ekspertide negatiivseid kommentaare:
https://sport.postimees.ee/7696326/soom ... -parandada
-
- "till kartulis" expert
- Reactions: 0
- Kontakt:
Siin lehel on Tänak taas esiuudiseks pandud ja tehakse teda maha:tfr kirjutas: ↑22 Jaan 2023, 14:54 Postimees vahendab jälle Soome Ekspertide negatiivseid kommentaare:
https://www.is.fi/ralli/art-2000009343501.html
Soomlased on kibestunud rallirahvas...
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Ei tea jah, ma soomlaste asemel näägutaks ja samas muretseks Lappi pärast.
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
tfr'i väljatoodud artikkel ma ütleks oli suht asjalik, et inimene mõtles kaasa, et miks Fordil samad jamad roolivõimuga pidevalt.
Viimane artikkel jätab küll natuke negatiivse maigu temast, aga kui artikli autorit vaadata siis ma julgen väita, et lihtsalt autori asjatundmatusest, kui pahatahtlikkusest. Wuorelal läheb üsna tihti lappama.
Nagu ma eelnevalt maininud olen siis soomlased tunnevad lihtsalt kahjurõõmu Tänaku Toyotast lahkumise osas ja see mis nad näevad, see teeb neile rõõmu. Rovanperä elu on väga kergeks tehtud ja sarja parim sõitja pole konkurentsis. See ongi andnud neile põhjust selliseid kergelt näpuga näitavaid artikleid kirjutada. Ainuke võimalus nende suud kinni panna ongi rallirajal, seni kuni Rovanperä võtab võite ja meistriitleid Tänaku ees, seni jäävadki sellised parastavad artiklid ilmuma.
Viimane artikkel jätab küll natuke negatiivse maigu temast, aga kui artikli autorit vaadata siis ma julgen väita, et lihtsalt autori asjatundmatusest, kui pahatahtlikkusest. Wuorelal läheb üsna tihti lappama.
Nagu ma eelnevalt maininud olen siis soomlased tunnevad lihtsalt kahjurõõmu Tänaku Toyotast lahkumise osas ja see mis nad näevad, see teeb neile rõõmu. Rovanperä elu on väga kergeks tehtud ja sarja parim sõitja pole konkurentsis. See ongi andnud neile põhjust selliseid kergelt näpuga näitavaid artikleid kirjutada. Ainuke võimalus nende suud kinni panna ongi rallirajal, seni kuni Rovanperä võtab võite ja meistriitleid Tänaku ees, seni jäävadki sellised parastavad artiklid ilmuma.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 10
Oot mis siis sai selle teemaga, et Fordi mootor ei tee sellist "kõuemürinat" nagu Toyota või Hundai ning ei masin ei konkureeri/ei liigu?
0.6sekiga ühest taga ja teisest 0.1ga ees - ja seda veel vastu mäge, kuival asfaldil.
Minu soov läks täide ja nägime ka Tänaku maksimumi sellel rallil, siit saab aind paremaks minna.
0.6sekiga ühest taga ja teisest 0.1ga ees - ja seda veel vastu mäge, kuival asfaldil.
Minu soov läks täide ja nägime ka Tänaku maksimumi sellel rallil, siit saab aind paremaks minna.
AutoralliSuurSõber
Üks katse pole kahjuks ralli. Selleks, et Toyotadega konkureerida, pidime terve pühapäeva rehve säästma ja kahjuks ka sellest jäi natuke väheseks, et ma päris nö reaalseks seda ühe katse pilti ei peaks. Lõpptulemus näitab rohkem õiget seisu kui üksikud katse-ajad ja vähemalt asfaltil meil hetkel Toyotade ja Neuville vastu rohi puudub. Rõõmustada pole midagi ka Hyundail. Neuville pole kindlasti Montes aeglasem kui Rovanperä.skahar kirjutas: ↑23 Jaan 2023, 00:15 Oot mis siis sai selle teemaga, et Fordi mootor ei tee sellist "kõuemürinat" nagu Toyota või Hundai ning ei masin ei konkureeri/ei liigu?
Aga Rootsist loodame paremat tulemust, parem stardipositsioon konkurentidest võiks mõningase eelise anda, kas sellest ka piisab ja kas masin seekord probleemideta vastu peab, saab näha.