Kui ütled, et ei tunne, siis oleks lihtsam vait olla

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Kandideerisin kunagi aastal 2006 Skype-i tööle. Ma ei ole siiani päris kindel, kas see juhtus tõesti kogemata või "kogemata", aga eitava vastuse sain nii, et vastuse all oli kogemata ka nende sisemine arutelu minu teemadel. Ma lugesin, suu ammuli, kui täpselt olid mind analüüsinud terve rida inimesi, keda ma IT-ringkondades aastakümneid olnuna loomulikult teadsin, aga kellega mul sügavamaid isiklikke kokkupuuteid polnud olnud.
Sainzi Toyotast eratiimi Lanciasse lahkumine 1992 tuleb meelde, aga seal olid ka sponsoriküsimused (Castrol vs. Repsol) mängus. Siiski viimaseks meistritiitliks tallegi 1992 jäi.
Ma selles ei ole isegi täiesti kindel. Toyotast lahkumise puhul kahtlustaks natuke ka halbu nõuandjaid. Kes mäletab, siis Ott ise oli veel 2019 keskel väga Toyotaga lepingu pikendamise poolt (ja kindlasti just sportlikel põhjustel) ja asi pidi olema ainult allkirjades. Aga just tema läbirääkijatele (või võib öelda lihtsalt Märtinile) Toyota pakutud tingimused tundusid liiga lahjad ja nii mindigi sinna, kus kogu mänedžmendile üldpaketina paremat lepingut pakuti (ja Hyundai oli ikkagi konkurentsivõimeline auto, ehkki oma puudustega). Kui järgmisel või oli see ülejärgmisel aastal Otilt Michael Parki kohta küsiti, et kas tahaks temalt tagantjärele midagi küsida, siis vastus oli, et küsiks talt, kuidas Märtinit ohjata. Väike vihje ehk seegi
Mina olen seda korduvalt välja pakkunud, et Oti Toyota-st lahkumise põhjus oli Toyota diil Ogier-ga.Tryku kirjutas: ↑27 Nov 2022, 14:02 Peab mõtlema ka sellele, mis olukord oli 2019. aasta keskpaigas. Varem jäi mulje, et Ogier võeti Tänaku asemele meeskonda, kuid tõenäoliselt see nii siiski ei olnud. Ma oletan, et autoga rahulolematu Ogier ja Mäkinen pidasid omavahel varem juba läbirääkimisi ning Tänaku meeskonnas jätkamise korral oleksid sõitjad olnud Tänak, Ogier ja Rovanperä. Samuti Mäkinen oli 2019 kevadel ambitsioonikas Tänakuga lepingu pikendamise osas, kuid siis järsku hakkas asi venima...
Ikka väga vähe tõenäoline inimestele, kes tol hetkel rallit ka jälgisid. Tundub, et mõned on juba ära unustanud, mis toimus ja millal. Kohad jagunesid väga selgelt: Oti koht Ogierile (tipp), Latvala koht Evansile (peaaegu tipp, aga stabiilsem kui Latvala), Meeke koht Rovanperäle (juba üsna kasutu rahakulutaja tuleviku vastu ehk ebaproduktiivne crash produktiivse crashi vastu
Ott oma filmis selge sõnaga ütles, et kellegi eelistamist tiimi poolt on ta valmis taluma, aga ainult teatud aja.peetern kirjutas: ↑27 Nov 2022, 23:49Ikka väga vähe tõenäoline inimestele, kes tol hetkel rallit ka jälgisid. Tundub, et mõned on juba ära unustanud, mis toimus ja millal. Kohad jagunesid väga selgelt: Oti koht Ogierile (tipp), Latvala koht Evansile (peaaegu tipp, aga stabiilsem kui Latvala), Meeke koht Rovanperäle (juba üsna kasutu rahakulutaja tuleviku vastu ehk ebaproduktiivne crash produktiivse crashi vastu). Ogieri liitumine Toyotaga poleks kindlasti Otti sealt minema peletanud, eriti teades, et Ogier on üldse üks väheseid, kellega ta seal paddockis tõeliselt läbi saab. Või sa viitad džentelmenide kokkuleppele, et Ott lahkus viisakusest? Või arvas tõesti, et ta ei saaks Toyotas Ogierile vastu? Nagu ka 2020 näitas, ei teinud Ogier seal ju midagi enneolematut. Otil polnud midagi karta.
Yey, läksid mu eelistused sedapuhku Oti omadega kokku. Tuleb mis tuleb aga edu Otile ja M-Spordile