Ma loodan isegi, et selle kõige taga on mingid masina probleemid. Sest nagu ma testivideode põhjal rääkisin siis Hyundail puudub mängulisus võrreldes Fordi ja eriti Toyotaga. Seda oli nüüd ka onboardist selgelt näha, kui ei teaks siis jäi mulje, nagu sõidaks kellegi vanaema, mitte Tänak ja Neuville.
Ägedad teooriad autode mängulisusest. Mõni R5tesi ja WRCsid sarjas opereeriv väljamaalane on küll teisel arvamusel, aga kõigil on arvamusele õigus muidugi.
Siit katselt selgus põhimõtteliselt see, et kõik Hyundaid olid mingil määral katki. Üks Toyota ka. Küll hakkab õnneks/kahjuks sünnivigu siin veel tulema
>
0
Viimati muutis -huviline2-, 20 Jaan 2022, 22:28, muudetud 1 kord kokku.
Loota pole siin midagi, ilmselgelt ei sobi midagi Otile seal ja seepärast pole ka tulemust. Küsimus on, et mis tuu jälki hädä om?
Aga vaatame kuda teine katse tuleb, et kas Hundai saab kiiremaks või on asi milleski tõsisemas, mida kohe parandada ei saa.
Mis tegevust telepildi ekraanigraafikas horisontaalselt jooksvad tulukesed kujutavad, punane "boostikellast" vasakule ja roheline paremale. Gaasi ja piduri jaoks justkui ei tundu loogiline, kuna roheline kerkib ainult korraks....
Eero kirjutas: ↑20 Jaan 2022, 22:38
Mis tegevust telepildi ekraanigraafikas horisontaalselt jooksvad tulukesed kujutavad, punane "boostikellast" vasakule ja roheline paremale. Gaasi ja piduri jaoks justkui ei tundu loogiline, kuna roheline kerkib ainult korraks....
See väike kell ongi segane. Gaas, vist pidur, boost, akude taaslaadimine.
Lärri kirjutas: ↑20 Jaan 2022, 22:37
"Mängulisus" on konkurentsitult kõigu napakam sõna, millega ma seni olen kuulnud võidusõiduautot iseloomustatavat. Pardon.
Ega ralliga mitte kokkupuutev inimene ei peagi selle termini tähendust mõistma rallis. Sõitjate jaoks on see üks tähtsamaid omadusi masina juures, sellepärast on see termin ka paljude sõitjate leksikonis, ka Oti omas.