Miinused: Esimene küsimus tekkis, miks ma selle jura ostsin? Autod on ilusad ja ei lähe kunagi poriseks, nad nagu hõljuvad tee peal ja rataste alt ei loobi tolmu. Samas kordust on päris hea vaadata, kuna auto on pidevalt pilt ilus. Teine asi, et puudub kaamera autos sees, kuid ma seda nagunii suurt ei kasuta. Siis radasid on suht vähe ja nende jaoks Cheate ma ei leidnud veel(ehk keegi oskab aidata?). Kõige suurem miinus on see, et ta ei õigusta, suurt nõudlust arvutilt.
Plussid: Kui midagi head otsida, siis aeglastel kiirustel on kaardilugeja omal kohal, kuid kui kiirused on vähe suuremad, siis on tore sõita vastu puud ja alles siis ütleb ta "tree outside". Daaa

Edasi, mängus on minu jaoks mõned uudised, näiteks mäkke ronimis võistus ja rallikross. Ega see midagi erilist anna, aga vahelduse mõttes võivad ju olla. Ka jääraja sõitmine on olemas. Ja loomulikult millega ma kõige enam rahule jäin on graafika, ilmselt parim graafika, mis PC rallikates nähtud.
Kahjuks pidin selles mängus raskelt pettuma, nii ebarealistliku pilti ja juhitavust pole tõesti veel kohanud(ja ma olen näinud enamus rallikaid, mis arvutile tehtud). Ma vist ennist ei maininud, et autod üldse ei purune, sõida mille vastu tahad