WRC Rally Estonia 2020
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Re: WRC Rally Estonia 2020
See järtsinumber ei toimi küll, see mingi moe värk vist. Tund aega nüüd vahtind juba, et saaks osta midagi. 

Söörlöne!
Ostukorv olemas, aga kinnitamise linki ei ole. Mis nupu all see peaks olema?
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
Ise ei näegi, poeg tegeles paralleelselt. Aga nüüd ostetud.Mart_ kirjutas:Kus ostukorvi näed?linni kirjutas:Teises arvutis ostukorv lahti, aga ainult 1 pileti laseb osta. Ootame veel.
Ise ma ei saanudki avalehest kaugemale.
Üleval vilkuv ostukorvi nuppMart_ kirjutas:Ostukorv olemas, aga kinnitamise linki ei ole. Mis nupu all see peaks olema?
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Position: 2140/1679, nagu 1679 on järtsis aga ma olen 2140 üldse. Tund aega juba. GG Urmo and Co. 

Söörlöne!
Mul viskas numbri järjekorrast suuremaks siis, kui ma "stepped up my f5 game" 

Nüüd kodulehel rallipassi link üldse katki ... server error.
Huvitav on see, et rallipassi link ainult eestikeelsel lehel.
Huvitav on see, et rallipassi link ainult eestikeelsel lehel.
Sain kätte. Lõpuks kui sisse sain siis jooksis nagu kulda. Vana hea Internet Explorer toimis. Chromega puudus ostukorvis "Edasi" nupp näiteks.
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
Aga refreshimise peale hakkas tööle või ootasid järjekorras?snakeplissken kirjutas:sain kätte vist, nüüd hakkas lampi tööle

-
- Rallifoorum 24/7
Mul ei olnud seda järjekorra nr üldse, sain 10:15 kohe sisse, võtsin 4 pasaka piletit, aga võimatu maksta ja aeg tiksus nulli.
Nüüd sain need kuidagi kätte ja makstud vähemalt.
Nüüd sain need kuidagi kätte ja makstud vähemalt.
Poeg just messis, tal töötab, ostab hetkel just sõpradele, kellel ei õnnestu samamoodi järjekorranubritest edasi pääseda.
Ma oli ka nr 99, aga pärast sain ikka refreshiga. Seega ärge oodake seda numerot.MadMax kirjutas:Aga refreshimise peale hakkas tööle või ootasid järjekorras?snakeplissken kirjutas:sain kätte vist, nüüd hakkas lampi tööle
Meil RP 1 ostukorvist kaugemale ei lasknud, samamoodi aeg tiksus nulli. Aga RP 4 lasi ära vormistada.
jap, see ongi nii, et need RP-d kuhu on suurem tung, neid ei lase osta. Mingid "mõttetud", neid vist saab 

Mina hakkasin F5 lahmima ja seni kuni sain poodi. Seega oodata ei tasu. Sain ostu tehtud rp1 on välja müüdud rp2 veel sain
-
- Rallifoorum 24/7
Väga palju pettunuid saab olema lmselt. Osad ootavad siiani, et lehele alles sisse saada ja igasugu muud probleemid...
Nüüd on kiri, et passid on otsas 
Palju õnne siis õnnelikele passiomanikele!

Palju õnne siis õnnelikele passiomanikele!