Näiteks K-arvutisalongi hinnakirjas on CMR4 PC versioon 699 krooni.Frank kirjutas:Ega keegi tea millisest poest seda osta saaks ja kui kallilt?
Colin Mcrae Rally 4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Njah, peab endale muretsema varsti, muidu unustatakse mäng ära juba enne kui jõuan mängima hakata 

<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
http://www.bhmotorsports.com/competitions/cmr4clean.php
ennast ära regades saad hakata tabelisse aegu sõitma.
küllaltki lahe asi
ennast ära regades saad hakata tabelisse aegu sõitma.
küllaltki lahe asi
-
- V järgu kommentaator
- Kontakt:
no aga rega seal ära ja tiri vastav proge ning oledki tabelis.Rhys Fulber kirjutas:Ma vaatan, et ma oleksin ses arvestuses Rootsi SS1, üldarvestuses teisel kohal. Sõitsin seal ajaks 2:15.79
arvestatakse ka eelnevaid sõite. ja proge ise hoiab serveriga sidet.
arvesse lähevad ainult puhtad sõidud. lõigata, üle 0,5 sekundi seina vastas, teiselpool puid ja rajamärgistust sõita ei tohi.
Oke, sain ka täismängu, kui roolil deadzone lubab lõpuks ära muuta, siis hakkan sõitma, muidu tundus palju vingeid variante sõpradega sõitmiseks olevat 

<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
mul veel sellised küssad selle autode allalaadimise kohta, et miks sealt samast lehelt alla tõmmatud Peougeot ei toimi? tõmbasin Bosse auto alla. aga see ei muutnud miski pärast värve. siis veel selline küssa, et kas CMR2 autod allatõmmates ka ühilduvad 4-ga?xaus kirjutas:On küll jah, vaata http://felzi.m4driving.sm/index1.html ja sealt otsi CMR3 failide alt Citroen Xsara, mul on kasutusel Loebi Monte värvidRhys Fulber kirjutas:Vaatan, et see üks- ühele konvertimine (PlayStation-ilt PC-le) annab paraku graafikas tunda. Pleista graafika on ikka üle.
Kas seda Xsara-d on võimalik apdeitida ka praeguse Citroeni värvilahendusega varjandiks? Milliseid downloade sellele PC varjandile veel üldse on?
see oleks siis hetkel kõik.

Cmr2 autod ei ühildu küll Cmr4
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
Tegin ühe ralli 2wd peal läbi, lahedad olid need Austraalia kaced 

www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
-
- Moderaator
- Kontakt:
Toimiva Peugeot' saab tõmmata sellelt lehelt:Rhys Fulber kirjutas:
mul veel sellised küssad selle autode allalaadimise kohta, et miks sealt samast lehelt alla tõmmatud Peougeot ei toimi? tõmbasin Bosse auto alla. aga see ei muutnud miski pärast värve. siis veel selline küssa, et kas CMR2 autod allatõmmates ka ühilduvad 4-ga?
see oleks siis hetkel kõik.
http://www.bhmotorsports.com/CMR4/downloads/2812
CMR2 autod loomulikult ei ühildu CMR4-ga.
Ma arvan küll, et on 

www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net