Ma ei tea kas päris sama, aga Xiaomi Mi box android lasi uue appi kenasti peale panna, esimene kord appi käivitades crashis terve box. Seejärel läks tööle, tavalised videod töötasid ja app toimetas kenasti justkui aga live mitte, kuigi olin sisselogitud ka. Täna proovin uuesti.snakeplissken kirjutas:Keegi Android TV äppi ka uuendanud on?
WRC+
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: WRC+
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
Ma uuendasin ära, aga ei saanud tööle. 7ndal korral sain lõpuks.
Äpp on küll palju parem kui eelmine.
Äpp on küll palju parem kui eelmine.
-
- Rallifoorum 24/7
Oli sama jama, aga nüüd töötab.werder kirjutas:Android TV eile töötas normaalselt, täna palub kontrollida interneti kiirust või restartida seade. Miski ei aita - ei lae äppi üles.
Minul ei tööta + ei telekas, ei arvutis ega ka telefoni Android appis.
Ometi maksin plussi eest 26 detsember 72euri (Tänaku movieboxiga oli sooduskood kaasas).
Saatsin härrastele päeval kirja ja maksekorraldusest pildi aga vastust pole siiani.
Ometi maksin plussi eest 26 detsember 72euri (Tänaku movieboxiga oli sooduskood kaasas).
Saatsin härrastele päeval kirja ja maksekorraldusest pildi aga vastust pole siiani.
„See on pea, mitte jalg, mis on tööriistaks iga võidusõitja eduni. Vähesed mõistavad seda” (Peter Sauber)
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Muud ei oska soovitada, kui oodata ja kannatada. Minul hakkas asi tööle peaaegu 2 päeva hiljem...Janarr kirjutas:Minul ei tööta + ei telekas, ei arvutis ega ka telefoni Android appis.

-
- Rallifoorum 24/7
Võid proovida "küpsised" ja muu jura maha lasta, võibolla aitab.Janarr kirjutas:Minul ei tööta + ei telekas, ei arvutis ega ka telefoni Android appis.
-
- Rallifoorum 24/7
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Näitab ju küll, nüüd on kiirus kohe GPs punkti juures kaardilsnakeplissken kirjutas:ei näita praegu jahOliverk kirjutas:Enam ei näita kiirust wrc+-s?
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
-
- Rallifoorum 24/7
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Mul sama. Liiguvad aga kiirust ei näitasnakeplissken kirjutas:Mul liiguvad, aga kiirust ei näita.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Rallifoorum 24/7
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kui telos tahate vaadata, kasutage lehitsejat (chrome), mul ka äp ei tööta...
E: Võtan sõnad tagasi. Akas tööle. Ja kui praegu kriban, siis väike laiv pildi ekraan jääb tööle ekraanil...
E: Võtan sõnad tagasi. Akas tööle. Ja kui praegu kriban, siis väike laiv pildi ekraan jääb tööle ekraanil...
Viimati muutis Dubber, 23 Jaan 2020, 21:21, muudetud 1 kord kokku.
Tehtud! Ott ja Martin on WRC meistrid!
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 9
Kes see sundis vaatama? Mu arust väga tore et promotakse ka virtuaalset poolt.nool kirjutas:See sunnitud rallimänguvaatamine hakkab vastu.. Kui nad terve aasta nüüd nii üritavad teha, siis see on see wrc+ hukk..
-
- Rallifoorum 24/7