Nagu lubatud, Rovanperä sõidab ka siin teise tehase 307-ga. Mitsu teisel masinal on Kristian Sohlberg.
PWRC-mehed on täies koosseisus kohal

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Kui ma ei eksi siis kuulub Paasoneni nimele ka viimane katsevõit mis Mitsuga saavutatud.Erki kirjutas:Tuohino minumeelest oli ju Küproseks või Kreekaks.... Uus-Meremaaks Duvali panek oleks mu arvates natuke parem kui Tuohino, Duvalil ju kogemust ka seal. Samas meenutades 2002 aastat pani eelneva kogemuseta Paasonen seal ka ülikõvalt tuues Mitsule tolle aasta ainsaks jäänud katsevõidugi. Ralli lõppes muidugi teadagi kuidas...
Ja selle üle on hea meel, et Tuohino saab tehasemeekonnas ennast sellel aastal näidata.Erki kirjutas:Tuohino minumeelest oli ju Küproseks või Kreekaks.... Uus-Meremaaks Duvali panek oleks mu arvates natuke parem kui Tuohino, Duvalil ju kogemust ka seal. Samas meenutades 2002 aastat pani eelneva kogemuseta Paasonen seal ka ülikõvalt tuues Mitsule tolle aasta ainsaks jäänud katsevõidugi. Ralli lõppes muidugi teadagi kuidas...
Eks ta läheb jah hilja peale, kuid siis mul ka vähem tulemusi vaja arvutisse sisestadawacho kirjutas:ei taha kyll norida, kuid Rallivõlur võiks juba ammu yleval olla. Iga 10 min. tagant ei ole ka aega ju vaadata. Aega ju polegi praktiliselt jäänud.
Ma valin unetu nädalavahetuse. :)Sel nädalavahetusel meeletult vaadata. Uus-Meremaa ralli, Moto MM 1 etapp, DTM avastart. K2 näitab Uus-Meremaa kokkuvõtet juba pühapäeva õhtul 18.00. Ja täna õhtul U-M eelvaade 23.50.rasmusv kirjutas:Ehk siis meil on valida kas rahutu uni, või unetu nädalavahetusStrike kirjutas: Katseajad Eesti aja järgi. Uus-Meremaa aeg meist 9 tundi ees.